
Αδιανόητο ξεκατίνιασμα στον τηλεοπτικό αέρα: «Είναι εξευτελιστικό, να πας στον οφθαλμίατρο»
Δείτε τι συνέβη...
Ανέβηκαν οι τόνοι στο gala του My Style Rocks ανάμεσα στη Βασιλική και την Εύα, με αφορμή τις στυλιστικές επιλογές της τελευταίας για την εμφάνισή της. Το σύνολο της Εύας, η οποία είχε concept το bachelorette της κολλητής της φίλης, φαίνεται πως δεν ενθουσίασε καθόλου τη Βασιλική, η οποία εκφράστηκε με τα χειρότερα λόγια.
«Έχω να πάω στο bachelorette μιας φίλης μου, που είναι θεματικό και πρέπει να ντυθούμε όλες κουνελάκια αλλά με έναν εναλλακτικό τρόπο» ανέφερε η Εύα κατά την παρουσίασή της.
Η Βασιλική βαθμολόγησε το σύνολο της Εύας με 1 μόλις βαθμό, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. «Εγώ αυτό θα το έκανα σπίτι μου με το αγόρι μου και όχι έξω. Θεωρώ ότι είναι ένα νυχτικό, έβαλες ένα παπούτσι, μία ζώνη και μία μάσκα. Δεν ασχολήθηκες. Δεν έχεις πανωφόρι, τσάντα. Έτσι θα βγεις από το αυτοκίνητο;» είπε η Βασιλική στην Εύα.
«Πιστεύω ότι δεν ήθελες να βάλεις πανωφόρι, γιατί δεν ήξερες τι πανωφόρι να βάλεις» πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Δεν είμαι εδώ για να αλλάξω τη γνώμη σου, που δεν είναι και σωστή στην τελική. Θα σου βάλω κι εγώ άσσο με καρδούλα» της απάντησε η Εύα.
Στη συνέχεια, ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ των δύο κοριτσιών:
- Βασιλική: Είναι σαν νυχτικό στα μάτια μου.
- Εύα: Δεν βλέπεις καλά, ρε αγάπη μου. Δεν είναι νυχτικό.
- Βασιλική: Φοράω φακούς επαφής.
- Εύα: Μήπως να πας στον οφθαλμίατρο μία βόλτα;
- Βασιλική: Δεν ανεβαίνει άλλο. Τριαντάρισα.
- Ξεκάθαρος ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ: «Δεν θέλουμε να αποκλειστεί το Ιράν από το Μουντιάλ»
- Η έπαυλη του Scarface πωλείται για το ποσό ρεκόρ των 237 εκατ. δολαρίων
- Έγραψε ιστορία το Μεσολόγγι στις Η.Π.Α-Τι αποφάσισε το Κογκρέσο
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Προσαύξηση της σύνταξης ανά πενταετία
- ΝΒΑ: Νίκησαν και έκαναν το 2-1 Χοκς και Τίμπεργουλβς – Μείωσαν οι Ράπτορς (vids)
- Τετραμερής Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Μάλτας στην Αγία Νάπα – Στο επίκεντρο η αποτροπή νέας μεταναστευτικής κρίσης

