Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: Αυτή είναι η αλήθεια για την τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: Αυτή είναι η αλήθεια για την τηλεόραση

Δείτε τι έγινε...

Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Κώστας Τσουρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεόραση, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

«Στις συνεντεύξεις μου πάντα απαντάω με την αλήθεια μου. Δεν λέω κάτι απλά για να το πω, πάντα αυτό που λέω το πιστεύω. Σπάνια έχω κάνει δεύτερες σκέψεις και έχω πει ίσως δεν έπρεπε να πω κάτι. Θέλω αυτά που λέω να έχουν απήχηση στον κόσμο που μας βλέπει. Πάντα έχω στο μυαλό μου τι θα μπορούσε ο κόσμος να συζητήσει» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Η ψυχαγωγία είναι ασύγκριτα πιο δύσκολη από την ενημέρωση. Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση. Είναι πιο επιφανειακές, του φαίνεσθαι, του γλειψίματος, του ψέματος. Από μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον. Το έχω ζήσει πολύ αυτό» συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω συνέντευξη στον Ερντογάν, όπως και στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα να δω τον Μητσοτάκη παίζοντας μπάσκετ να απαντάει ερωτήσεις και τον Τσίπρα κάνοντας κάτι που του αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις. Να δούμε ένα πιο ανθρώπινο προφίλ τους» υπογράμμισε.

«Είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες. Υπάρχουν πράγματα που ξεχωρίζουν, κυρίως στη μυθοπλασία. Εμένα μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ και οι ιστορικές σειρές. Είμαι φαν του Μαύρου Ρόδου» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024