Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, συνελήφθησαν στη Χαλκιδική για κλοπές από σπίτια της περιοχής.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνελήφθησαν μια 25χρονη, μία 40χρονη, μία ανήλικη, 16 ετών, μία 35χρονη αλλοδαπή και ένας 31χρονος ημεδαπός.
Πώς το κατάφερναν
Συγκεκριμένα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, οι τρεις γυναίκες, η ανήλικη κι ένας άνδρας, το περασμένο Σάββατο (21 Ιανουαρίου) εισήλθαν σε οικίες σε διαφορετικές περιοχές της Χαλκιδικής και αφαίρεσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (20 Ιανουαρίου), η ανήλικη μαζί με μία από τις άλλες συλληφθείσες, καθώς και μία ακόμη συνεργό τους, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν ισόγεια αποθήκη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας