Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή

Ζώδια: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή

Ένα αισιόδοξο σαββατοκύριακο είναι αυτό που θα ακολουθήσει.

Και μετά τον Αιγόκερω, ο ήλιος από σήμερα περνά στο ανεξάρτητο και επικοινωνιακό ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός

Απολαύστε το χειροκρότημα από τους θαυμαστές σας, αλλά μην αναλώνεστε στο αν αρέσετε ή όχι στους πάντες.

Ταύρος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τις αξιολογήσεις των τρίτων να σας αποσπάσουν από τους πραγματικούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Τα άστρα θα σας δείξουν πού χρειάζεστε ένα πιο σταθερό πλαίσιο στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Ακόμη και οι πιο ευτυχισμένες σχέσεις απαιτούν σκληρή δουλειά.

Λέων

Οι σχέσεις βρίσκονται σε έντονη εστίαση και είναι πιθανό να κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις για τον εαυτό σου. Η πρόκληση τώρα είναι να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της ανεξαρτησίας και της σύνδεσης.

Παρθένος

Παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και προβλήματα στην επικοινωνία.

Ζυγός

Είναι καιρός να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σου για δημιουργική έκφραση, για ρομαντισμό, ψυχαγωγία και παιχνίδι. Η θετική ενέργεια και η έμπνευση είναι μαζί σου για να απολαύσεις χόμπι και αγάπη. Η σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη κάνει τις ατυχίες ή τις παρεξηγήσεις να φαίνονται μεγαλύτερες από ότι στην πραγματικότητα είναι.

Σκορπιός

Πολύ καλή επικοινωνία σε όλους τους τομείς. Εξαιρετική στιγμή να ασχοληθείς με κατασκευές και ανανέωση του χώρου σου. Η επαφή σου με πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν θα σε κάνει να αλλάξεις προσανατολισμό.

Τοξότης

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για ένα μήνα, όπου φωτίζει το μυαλό και τις συνδέσεις σου με τους άλλους. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να κοινωνικοποιηθείς. Μπορεί να σου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να εργαστείς πάνω σε κάποιο έργο με απόλυτη αφοσίωση και εστίαση, γιατί οι απαιτήσεις από τον εαυτό σου, καθώς και τα ενδιαφέροντά σου είναι διαφορετικά.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, αλλά ο Ήλιος τελειώνει την ετήσια, μηνιαία διέλευση του στο ζώδιο σου. Οι συναισθηματικές ανάγκες βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο.

Υδροχόος

Η πρώτη μέρα που γιορτάζει το ζώδιο σου και εσύ μπορεί να αισθάνεσαι σαν βγαίνεις από τη σκιά σου με κάποιον τρόπο. ‘Ερχονται αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου που θα σου φέρουν ευχάριστη διάθεση.

Ιχθείς

Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 12ο οίκο σου ξεκινά μια περίοδος που θα ξεκουραστείς, θα βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, θα σκεφτείς το παρακάτω σου. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο σου τον επόμενο μήνα, όπου και ξεκινά ένας νέος κύκλος για σένα. Είναι καιρός για περισσότερη προσοχή στην ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σου υγεία.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024