Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιους ευνοεί η ορθή θέση του Ερμή

Ζώδια: Ποιους ευνοεί η ορθή θέση του Ερμή

Από σήμερα, 18 Ιανουαρίου, ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος και φαίρνει αλλαγές.

Ο Ερμής από τις 29 Δεκεμβρίου και όλες αυτές τις μέρες ήταν σε ανάδρομη τροχιά φέρνοντας καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία τα πράγματα ηρεμούν και η ανακούφιση επικρατεί. Ωστόσο, οι αστρολόγοι λένε πως η επιρροή του ανάδρομου μπορεί να κρατήσει έως και τις 7 Φεβρουαρίου, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν εξελίξεις ίσως και επιστροφές

Καρκίνος

Νιώθετε πως η στιγμή που χωρίσατε ήταν ένα λάθος. Έγινε απότομα, παρορμητικά και μέσα στα νεύρα. Το μόνο που νιώσατε ήταν θλίψη. Ο ανάδρομος Ερμής τα φέρνει αυτά. Η επιστροφή του στην ορθή πορεία, ωστόσο, σας έκανε να σκεφτείτε πιο καθαρά. Πλέον, η επικοινωνία είναι ευκολότερη και νιώθετε πιο ελεύθερες να εκφραστείτε, κάτι που σας διευκολύνει να έρθετε ξανά σε επαφή και να συζητήσετε αξιοπρεπώς και ήρεμα με το -πρώην – ταίρι σας.

Ζυγός

Υπάρχει μόνο ένας λόγος που αποφασίσατε να βρεθείτε ξανά με το άτομο που πριν από λίγο καιρό χωρίσατε: Αναγνωρίζετε το λάθος σας.

Τώρα που σκέφτεστε πιο καθαρά αντιλαμβάνεστε πως το παιχνίδι του φλερτ δεν σας αρέσει και θέλετε πίσω τη σχέση σας. Πλέον, η επικοινωνία μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρη και γρήγορη.

Ιχθύς

Η ιδέα του ότι φτάσατε στα άκρα για να χωρίσετε σας φαντάζει πλέον γελοία. Δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι η σχέση σας τελείωσε.

Τα καλά νέα είναι πως από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και πλέον έχετε καθαρό πεδίο δράσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο ελεύθερα και ήρεμα με το ταίρι σας, αρκεί να δώσετε στον εαυτό σας και το ταίρι σας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν ξεκάθαρα και ήρεμα.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024