Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα των κοσμημάτων η Κιμ Καρντάσιαν - «Χτύπησε» και τον σταυρό της Νταϊάνα

Βασίλισσα των κοσμημάτων η Κιμ Καρντάσιαν – «Χτύπησε» και τον σταυρό της Νταϊάνα

Η Κιμ Καρντάσιαν επενδύει χιλιάδες δολάρια σε κοσμήματα από εμβληματικές γυναίκες. Στην κατοχή της και ο εμβληματικός σταυρός της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ήταν δέκα χρόνια πριν από τον θάνατό της που η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε φορέσει το εντυπωσιακό κολιέ με αμέθυστο και διαμάντια. Το εμβληματικό κολιέ με τον σταυρό πέρασε και επίσημα στα χέρια της Κιμ Καρντάσιαν έναντι 197.000 δολαρίων.

Η Κιμ Καρντάσιαν τα τελευταία χρόνια επενδύει σημαντικά ποσά, εμπλουτίζοντας τη συλλογή της με ιστορικά κοσμήματα. Αυτή τη φορά η 42χρονη αγόρασε τον θρυλικό κρεμαστό σταυρό Attallah στη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s.

Η Κιμ Καρντάσιαν αισθάνεται μεγάλη τιμή που μπόρεσε να αποκτήσει ένα εξαιρετικό κόσμημα που φορούσε κάποτε η «πριγκίπισσα του λαού». Δεν χάνει την ευκαιρία να εμπλουτίζει τη συλλογή της από αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με ισχυρές και εμβληματικές γυναίκες. Γυναίκες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκείνη.

«Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια γυναίκα με απίστευτο στυλ, ομορφιά και χάρη. Αυτός ο πανέμορφος σταυρός θα προστεθεί στη συλλογή των κοσμημάτων της», τόνισε πηγή κοντά στην Κιμ Καρντάσιαν στην Daily Mail.

Φορέθηκε τελευταία φορά από την Νταϊάνα

Η αείμνηση πριγκίπισσα Νταϊάνα, που έφυγε τραγικά από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, φορούσε το λαμπερό κόσμημα κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού γκαλά τον Οκτώβριο του 1987.

Ο τεράστιος κρεμαστός σταυρός κατασκευάστηκε το 1920 από την εταιρεία κοσμημάτων Garrard. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με τη Vogue, ήταν προσωπική φίλη με τον άνθρωπο στον οποίο ανήκε, τον Βρετανό επιχειρηματία Naim Attallah.

«Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να το φορέσουν και η Νταϊάνα ήταν ένας από αυτούς» σημείωσε ο γιος του Naim Attallah, Ramsay, τον περασμένο Δεκέμβριο. «Δεν το είχε φορέσει ποτέ κανείς άλλος εκτός από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δεν το είχε δει κανείς δημόσια από τότε που έφυγε από τη ζωή».

Πέρασε πλέον στη συλλογή της Κιμ Καρντάσιαν που επενδύει σε ιστορικά αντικείμενα. Ήταν το 2011 που αγόρασε ένα σετ βραχιόλια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ έναντι 65.000 δολαρίων. Έξι χρόνια αργότερα, το 2017, αγόρασε έναντι 379.500 δολαρίων για το ρολόι της Jackie O.

Και ενώ δεν μπόρεσε να προσθέσει επίσημα το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε επειδή ανήκει σε Μουσείο, φόρεσε το διάσημο φόρεμα στο Met Gala πέρυσι. Η απόφασή της να το φορέσει στον χορό που διοργάνωσε η Anna Wintour προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων από τους χρήστες των social media, καθώς φημολογήθηκε ότι το είχε καταστρέψει.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024