Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημοπρατούνται ιστορικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δημοπρατούνται ιστορικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ιστορικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε δημοπρασία. Πόσο αναμένεται να πιάσουν.

Σπάνιες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα από το 1985 ανακαλύφθηκαν σε βιβλιοπωλείο στο East Sussex και βγαίνουν προς πώληση σε δημοπρασία.

Τα ιστορικά στιγμιότυπα που δείχνουν την πρόωρα χαμένη «πριγκίπισσα του λαού» αναμένεται να πιάσουν από 500 έως 800 λίρες στη δημοπρασία. Οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα θεωρούνται σπάνιες, καθώς είχαν δοθεί σε ναυπηγούς ως ενθύμιο.

Η θλιμμένη πριγκίπισσα φαίνεται να χαμογελά καθώς χαιρετά το προσωπικό του Ναυτικού στη Γλασκώβη. Είναι ως επί το πλείστον, αν όχι όλες, αδημοσίευτες.

Θα δίνονταν ως ενθύμιο στους τότε ανώτατους αξιωματικούς του πλοίου H.M.S Cornwall. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που τότε κατείχε τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης, φαίνεται χαμογελαστή καθώς χαιρετά τους αξιωματικούς του Ναυτικού.

Σε άλλα στιγμιότυπα, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει κάποιον θαυμαστή να της φιλά το χέρι και ένα μικρό κοριτσάκι να της προσφέρει λουλούδια. Η δημοπρασία με τίτλο Maritime and Scientific Models, Instraments & Art θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου.

Τα ανύπαρκτα δάκρυα του Χάρι για την Νταϊάνα

Και έρχεται εν μέσω της αναταραχής που έχει προκαλέσει το εκρηκτικό βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι «Spare». Ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ αναφέρει στην αυτοβιογραφία του πως συνήθιζε να βλέπει βίντεο με την εκλιπούσα μητέρα του.

Ήταν κάτι που τον βοηθούσε, όπως σημειώνει, να ανασύρει αναμνήσεις της σε μια προσπάθεια να θρηνήσει για τον τραγικό θάνατό της. Ένα τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε τον κόσμο, καθώς χάθηκε για πάντα η «πριγκίπισσα του λαού».

Ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε στη συναισθηματική παραδοχή κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο 60 Minutes του CBS News. Ένιωθε ένοχος που δεν μπορούσε να δακρύσει για τον τραγικό θάνατό της το 1997.

«Υπήρχε αυτό το βάρος στο στήθος μου που ένιωθα για τόσα πολλά χρόνια. Δεν μπορούσε να κλάψω» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Anderson Cooper. Προσπαθούσε να κλάψει και δεν μπορούσε να το καταφέρει.

Ήταν κάτι που τον γέμιζε για χρόνια ενοχές. Πάλευε από τότε που ο ίδιος και ο αδερφός του Γουίλιαμ χαιρετούσαν τους πολίτες που είχαν βρεθεί στο παλάτι για να τιμήσουν τη μητέρα τους την ημέρα της κηδείας της.

Είχε μείνει έκπληκτος από το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει την Νταϊάνα. «Θυμάμαι τις ενοχές που ένιωσα» ανέφερε χαρακτηριστικά για εκείνες τις στιγμές ο πρίγκιπας Χάρι. «Οι άνθρωποι που συναντούσαμε έδειχναν περισσότερα συναισθήματα από όσα δείχναμε ο Γουίλιαμ και εγώ. Ίσως περισσότερα από όσα νιώθαμε εμείς. Έκλαιγαν όλοι. Τα χέρια τους ήταν υγρά από τα δάκρυα. Και δεν μπορούσα να το καταλάβω στην αρχή».

Ο πρίγκιπας Χάρι πάλευε με τη θλίψη του για την απώλεια της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα για χρόνια. Συμφιλιώθηκε πραγματικά με τον θάνατό της όταν άρχισε να κάνει ψυχοθεραπεία και, όπως περιγράφει, να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024