Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πορτογαλία: Αμοιβή 2000 ευρώ από εταιρία σε Έλληνες

Πορτογαλία: Αμοιβή 2000 ευρώ από εταιρία σε Έλληνες

Μπορεί στην Ελλάδα η ανεργία και οι συνθήκες εργασίες να δυσκολεύουν στη ζωή των νέων, στην Πορτογαλία φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει η λύση.

Τελικά ίσως υπάρχουν λύσεις για την εξεύρεση εργασίας εκτός της χώρας μας και μάλιστα με ιδανικές συνθήκες. Η εταιρεία Concentrix αναζητά ελληνόφωνους για να εργαστούν ως «Content Reviewer» στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με πολύ καλά εργασιακά προνόμια.

Η εταιρεία εκτός από ότι προσφέρει ελκυστικό πακέτο αποδοχών που αγγίζει τα 1.947 ευρώ, οι εργαζόμενοι της λαμβάνουν κουπόνια σίτισης, έξτρα μπόνους και ασφάλεια υγείας.

Από διακοπές μέχρι… σαμπάνια

Η εταιρεία προσφέρει ακόμα ειδικές εκπτώσεις στους εργαζόμενους της, ειδικά πακέτα διακοπών, δωρεάν ποτά και… «ημέρες φρούτων».

Για να στείλετε το βιογραφικό σας και να εργαστείτε ως «Content Reviewer» στην Concentrix, είναι απαραίτητο να έχετε άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, τόσο σε προφορικό όσο και σε γραπτό επίπεδο (γνώση σε μητρικό επίπεδο). Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε γνώση επιπέδου C1 στην Αγγλική γλώσσα.

Για να εργαστείτε ως «Content Reviewer» θα πρέπει να έχετε εμπειρία στην επεξεργασία κειμένου καθώς και στον έλεγχο ή την ανάλυση ψηφιακού περιεχομένου.

Πριν στείλετε το βιογραφικό σας, σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να μετακομίσετε στην Λισαβόνα και είστε διαθέσιμοι να εργαστείτε σε κυλιόμενα ωράρια. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις βάρδιες εργασίας που ορίζονται:

  • Από τις 8:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.
  • Από τις 2:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
  • Από τις 11:00 μ.μ. έως τις 8:00 π.μ.

Για να στείλετε το βιογραφικό σας, στη νέα αγγελία για εργασία στο εξωτερικό, συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο Linkedin και πατήστε το σύνδεσμο ΕΔΩ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024