Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αρβανίτης: «Θα ήθελα να κάνω ταινία την υπόθεση της Πάτρας»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Θα ήθελα να κάνω ταινία την υπόθεση της Πάτρας»

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός αποκαλύπτει

Ο Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον γάμο, την απιστία και αποκάλυψε ποιο γεγονός της επικαιρότητας θα ήθελε να μεταφέρει στην οθόνη.

«Ο  θεσμός του γάμου είναι ξεπερασμένος, τελειώσαμε με αυτό, δεν έχει άλλο. Σαφώς και δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το φλερτ και τον έρωτα. Το 90% των ανθρώπων έχουν απιστήσει. Από τα 10 παιδιά, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν», είπε αρχικά.

Και παραχδέχτηκε: «Έχω απιστήσει και το έχω παραδεχθεί στη σχέση μου. Η φίλη μου με έχει απατήσει και της είπα μπράβο αγάπη μου, δεν πειράζει».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά ανέφερε: «Βλέπω ότι δεν υπάρχει διαδοχή στους παρουσιαστές στην τηλεόραση, έχει παγιωθεί ένα μεγάλο μέρος των παλιών. Σημασία δεν έχει πότε θα φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, αν θα φύγει ποιος θα την αντικαταστήσει και αν έχει την ίδια γοητεία».

Σε ερώτηση για το ποιο γεγονός της επικαιρότητας θα έκανε ταινία ο Δημήτρης Αρβανίτης τόνισε ότι θα ήθελε να μεταφέρει στην οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, επειδή έχει τόσο ψυχολογικό όσο και κοινωνικό εύρος.

«Αν με ρωτάτε ποια υπόθεση της επικαιρότητας, θα ήθελα να μεταφέρω στην οθόνη, είναι αυτή της Πάτρας, γιατί έχει τεράστιο εύρος ψυχολογικό και κοινωνικό», σημείωσε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024