Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μπέζος: Η απάντησή του στον χαρακτηρισμό «μυστήριος» από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γιάννης Μπέζος: Η απάντησή του στον χαρακτηρισμό «μυστήριος» από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τι δήλωσε ο ηθοποιός;

Με ένα λιτό σχόλιο ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στα όσα ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης, στη διάρκεια της δίκης του, χαρακτηρίζοντάς τον μυστήριο.

«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό. Είναι μια πάγια τακτική μου. Δε θα σχολιάσω τίποτα, δε θα σας απαντήσω σε τίποτα από αυτά», ανέφερε αρχικά στις κάμερες των εκπομπών και τόνισε πως «δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο, λέγοντας: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».

Δείτε την απάντηση του Γιάννη Μπέζου

Σήμερα η αγόρευση της Εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά την έναρξη της δίκης, ο ηθοποιός θα ακούσει την εισαγγελική λειτουργό να προτείνει στους δικαστές για την ενοχή ή μη τριών αδικημάτων που τον έχουν οδηγήσει στο εδώλιο και αφορούν σε δύο απόπειρες βιασμού και μια τετελεσμένη πράξη σε βάρος τριών ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης απολογούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος ότι δεν είναι βιαστής. Μετά το τέλος της αγόρευσης της εισαγγελέως θα ακολουθήσει ο κύκλος των αγορεύσεων συνηγόρων και προς το τέλος του μηνός εκτιμάται ότι οι δικαστές θα ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους για τον ηθοποιό.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024