Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η έκρηξη στη Συγγρού ήταν μεγάλο σοκ - Οι ειδικοί μας είπαν ότι ήμασταν πολύ τυχεροί»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η έκρηξη στη Συγγρού ήταν μεγάλο σοκ – Οι ειδικοί μας είπαν ότι ήμασταν πολύ τυχεροί»

«Το ένστικτο εκείνη την ώρα είναι να πεταχτείς αλλά η επιβίωση ξεκινά μετά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στην οποία αναφέρθηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στην πολυκατοικία όπου μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, ήταν ένα σοκ. Το οστικό κύμα έσπασε τζάμια, ξερίζωσε την μπαλκονόπορτα και την έριξε πάνω στο κρεβάτι τους, ενώ η σύζυγός του έμεινε δύο φορές στα χέρια του από την ταραχή της.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ανατινάχτηκε το απέναντι διαμέρισμα. Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Δείτε το σαν εικόνα, εμείς κοιμόμαστε και από το ωστικό κύμα της έκρηξης – γιατί το πρώτο σημείο ήταν να πεταχτείς από το μπαμ – αλλά στο δευτερόλεπτο με το που πετάγεσαι έρχεται το ωστικό κύμα – ξεριζώθηκε η μπαλκονόπορτα και έπεσε επάνω στο κρεβάτι μας», είπε αρχικά.

«Ήταν αδιανόητο»

Και πρόσθεσε: «Όλοι οι ειδικοί που ήρθαν για να πάρουν καταθέσεις και να δουν πως έγινε τι είπαν ότι ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί γιατί ένα τέτοιο οστικό κύμα μπορούσε πραγματικά να μας…. Φανταστείτε ότι το ωστικό κύμα έφυγε, πήγε στην ταράτσα, μπήκε από τον φωταγωγό και πέταξε και τα παράθυρα που ήταν στο κέντρο του σπιτιού. Έφτασε μέχρι και το μουσείο της Ακρόπολης. Δηλαδή έσπασαν τζάμια και ήταν αδιανόητο όλο αυτό».

«Το ένστικτο εκείνη την ώρα είναι να πεταχτείς αλλά η επιβίωση ξεκινά μετά την μπαλκονόπορτα. Δηλαδή ο κρότος και το ξερίζωμα της μπαλκονόπορτας που πετάχτηκε επάνω μας, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Η Λίνα έκανε λίγο καιρό να συνέλθει γιατί έχει και έναν φόβο με τους σεισμούς, οπότε ενώ εγώ λειτούργησα πολύ λογικά, η Λίνα από την άλλη μου έμεινε στα χέρια μου δύο φορές», κατέληξε.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024