Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διέκοψαν δημοσιογράφο της ΕΡΤ και έγινε viral: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

Διέκοψαν δημοσιογράφο της ΕΡΤ και έγινε viral: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

Ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος, η διακοπή στον αέρα και η αντίδραση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Ματίνας Καλτάκη που έγινε viral.

Η αντίδραση της δημοσιογράφου όταν τη διέκοψαν στον αέρα οι συνάδελφοί της στην ΕΡΤ δεν άργησε να γίνει viral.

Η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της όταν τη διέκοψαν από το στούντιο οι συνάδελφοί της ενώ δεν είχε ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης. Θα γινόταν η παρουσίαση των τριών πολιτιστιών πρωτευουσών της Ευρώπης. Ανάμεσά τους και η Ελευσίνα.

Η viral αντίδραση δημοσιογράφου στην ΕΡΤ

Ο περιορισμένος τηλεοπτικός χρόνος οδήγησε τον παρουσιαστή να τη διακόψει στον αέρα την ώρα που μετέφερε το ρεπορτάζ. Η ίδια αντέδρασε έντονα. «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ» σημείωσε, με την ενόχλησή της να είναι τόσο εμφανής που έγινε τελικά viral.

Ο Θάνος Σιαφάκας τότε της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος συνέχισε φανερά εκνευρισμένη. «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει» ανέφερε από την πλευρά του ο Θάνος Σιαφάκας μόλις ολοκλήρωσε η συνάδελφός του Ματίνα Καλτάκη.

Στις 9 Ιανουαρίου 2023, οι Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης του 2022 παρέδωσαν επίσημα τους τίτλους τους στις πόλεις και τις περιφέρειες που θα εκπροσωπήσουν τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης το 2023.

Η επίσημη Τελετή Παράδοσης του Τίτλου του 2023 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης. Αποτυπώθηκε συμβολικά μέσα από ένα γυάλινο γλυπτό. Αποτελεί συμβολική αναπαράσταση της Ευρώπης.

Είναι εμπνευσμένο από μια διάσημη ιστορία της ελληνικής μυθολογίας: την απαγωγή της κόρης του βασιλιά Αγήνορα, της Ευρώπης, στην οποία η ήπειρος οφείλει το όνομά της.

Αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους επίσημους αντιπροσώπους να επισημάνουν το νόημα και τον σκοπό των Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης. Ως μοναδικών έργων που αποσκοπούν στον εορτασμό των ευρωπαϊκών πολιτισμών.

Αποστολή τους είναι να συνδέουν τους ανθρώπους, τις πόλεις και τις χώρες μέσω του πολιτισμού και, ως εκ τούτου, να συμβάλλουν στην ενίσχυση της Ευρώπης με βιώσιμο τρόπο.

Η Αθήνα ήταν η πρώτη πόλη που ανακηρύχθηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 1985, με πρωτοβουλία της πρώην υπουργού Πολιτισμού της Ελλάδας Μελίνας Μερκούρη, μαζί με τον Γάλλο ομόλογό της Ζακ Λανγκ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024