Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Κλαϊνχάισλερ, υπογράφει για 3,5 χρόνια

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Κλαϊνχάισλερ, υπογράφει για 3,5 χρόνια

Οι Πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με την Οσιγιεκ για την απόκτηση του Κλαϊνχάισλερ και ο δημιουργικός μέσος θα έρθει την Τετάρτη (11/1) στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Πράσινους για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης (11/1) ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ.

Οι Πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με την Όσιγιεκ και ο 29χρονος Ούγγρος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ώρες, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στο Τριφύλλι συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τον Τιμοτέους Πούχατς, με τους πρωτοπόρους της Super League να αποκτούν τον Λάζλο Κλαϊνχάισλερ από την Οσιγιεκ έναντι 500.000 ευρώ.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος έμενε ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, έρχεται στην Αθήνα έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο κροατικό πρωτάθλημα στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν (16 ματς, με 6 γκολ και 4 ασίστ).

Συνολικά στην Όσιγιεκ αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, έχοντας 21 γκολ και 15 ασίστ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης στην Ακαδημία  Πούσκας (39 αγώνες, 8 γκολ και 9 ασίστ), στην Φέχερβαρ (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 5 ασίστ) αλλά και στις Φερεντσβάρος, Ντάρμσταντ και Βέρντερ Βρέμης, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024