Τομ Χανκς: Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον μικρό γιο σου
Η ταινία που βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν «A Man Called Ove» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου.
Σε μια ειδική παρουσίαση της ταινίας «A Man Called Otto» στη Νέα Υόρκη, ο βραβευμένος ηθοποιός, Τομ Χανκς, ήταν εκεί μαζί με την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και τον μικρότερο γιο τους, Τρούμαν, ο οποίος συμμετέχει στην ταινία υποδυόμενος τον πρωταγωνιστή σε νεότερη ηλικία. Παράλληλα, το διάσημο ζευγάρι εκτελούν χρέη παραγωγού.
Ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την Ρίτα Γουίλσον από το 1988 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Τρούμαν Χανκς είναι ο μικρότερος σε ηλικία, 27 ετών, και ασχολείται με την υποκριτική.
Τι δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός για τη συνεργασία με τον γιο του
«Χωρίς αμφιβολία, είναι ξεχωριστό, ξέρετε, του άλλαζα τις πάνες!», είπε ο Χανκς στο People. «Αλλά το ξεπερνάς αμέσως, γιατί πρέπει να παίξεις, να πετύχεις το στόχο σου». Ενώ παράλληλα εξήγησε ότι «του δόθηκε ο ρόλος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Μοιάζουμε πολύ!».
Για εκείνους που τον κατηγορούν ότι προωθεί την καριέρα των παιδιών του με αφορμή τη συμμετοχή του Τρούμαν στην ταινία ο χολιγουντιανός σταρ απάντησε μέσω του ΕΤ:
«Νομίζω ότι τα παιδιά μου είναι σαν τους καλλιτέχνες της Αναγέννησης. [Είναι] καλοί σε ό,τι επιλέγουν να γίνουν. Αλλά το ερώτημα είναι, μπορείς να το κάνεις και να έχει διάρκεια; Πρέπει να έχεις πάθος, πρέπει να έχεις ενέργεια».
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα
- Οι ΗΠΑ λένε πως δεν υπάρχουν πλέον αμερικανοί κρατούμενοι στη Βενεζουέλα
- «Με ρώτησε αν αγοράζω χρυσό» αποκάλυψε η χρυσοχόος που είδε την 16χρονη Λόρα
- Ξαναρχίζουν οι πτήσεις απελαθέντων από την Κολομβία στις ΗΠΑ πριν από τη συνάντηση Τραμπ και Πέτρο
- Ο δολοφόνος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει εκπομπή που έψαχνε την Μαρία Αγγελακούδη
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος




