Βέροια: Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης – Βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο
Η άτυχη γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας.
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 87χρονη γυναίκα στη Βέροια, στην προσπάθειά της να ταΐσει τις γάτες που βρίσκονταν στο δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 16:00 η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία διέμενε μόνη σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας, θέλησε να πετάξει από το μπαλκόνι της τροφή για τις γάτες που βρίσκονταν στο δρόμο.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 87χρονη έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Την 87χρονη εντόπισε στο πεζοδρόμιο περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που την μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι αστυνομικοί ερευνά τα πιθανά αίτια του συμβάντος, ωστόσο μέχρι στιγμή δεν έχουν προκύψει ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια ή απόπειρα αυτοκτονίας.
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ
- Κεφαλονιά: Κοκαΐνη, κάνναβη και αλκοόλ στο αίμα της Μυρτούς – Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
- Έκρυβαν χειροβομβίδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Κυψέλη
- Τέμπη: Επιμένει στην «ατομική ευθύνη» του σταθμάρχη το Δημόσιο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442