Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνος Κόνσολος: «Πιστεύω στο πάθος και στη ματιά, με την οποία βλέπει ο άνθρωπος το επάγγελμά του»

Μαρίνος Κόνσολος: «Πιστεύω στο πάθος και στη ματιά, με την οποία βλέπει ο άνθρωπος το επάγγελμά του»

Εκτός από την υποκριτική, ο Μαρίνος Κόνσολος έχει ταλέντο στο τραγούδι και τον χορό, αφήνοντας... άφωνο τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το «Fishy» συνάντησαν τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό Μαρίνο Κόνσολο.

Για τον τελευταίο το ψάρεμα ήταν μία απίστευτη εμπειρία, καθώς δεν είχε ξαναψαρέψει ποτέ στη ζωή του, ωστόσο του φάνηκε… περίεργο το πρωινό ξύπνημα.

Ο Μαρίνος Κόνσολος αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εργάστηκε ως ηθοποιός σε Ελλάδα και Κύπρο. Αν και οι περισσότεροι τον θυμούνται ως «Αχιλλέα» στην τηλεοπτική σειρά «Έλα στη Θέση μου», ο Μαρίνος Κόνσολος είχε πρωταγωνιστήσει στην πετυχημένη σειρά «Μπρούσκο».

Μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι το ραδιόφωνο, καθώς σε ηλικία 15 χρονών ξεκίνησε ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στη Λάρνακα.

«Πήρα πολλές γνώσεις από την Ελένη Δήμου»

Το 2021 ο Μαρίνος Κόνσολος δοκίμασε τις ικανότητές του στο τραγούδι και συμμετείχε στο J2US. Η παρτενέρ του στο show τραγουδιού ήταν η Ελένη Δήμου, μία καλλιτέχνις που ο ίδιος θαυμάζει απεριόριστα.

«Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την παραγωγή. Είχα τους ενδοιασμούς μου, όμως όταν μου φέρανε την Ελένη Δήμου τα ξέχασα όλα, γιατί την θαυμάζω. Ένιωσα ασφάλεια, ένιωσα ότι θα κάνουμε ωραία πράγματα. Είμαστε στην εποχή που ότι κάνεις μένει για πάντα. Ήξερα ότι θα βγάλουμε ωραία act», δήλωσε.

«Πήρα πολλές γνώσεις και μαθήματα από την Ελένη Δήμου, γιατί δεν σου χαρίζεται. Είναι πολύ αυστηρή. Άλλα παιδιά έκαναν πρόβα 1-2 ώρες την εβδομάδα, εμείς κάναμε 8 ώρες κάθε μέρα», συμπλήρωσε.

«Πιστεύω στο πάθος»

Εκτός από το ταλέντο στην υποκριτική και το τραγούδι, ο Μαρίνος Κόνσολος ήταν ο μεγάλος νικητής του κυπριακού μουσικοχορευτικού show «DanSing for You».

«Αν κέρδισες εσύ, οι άλλοι πως ήταν;», τον ρώτησε πειρακτικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να είναι expert για να εντυπωσιάσει. Πιστεύω στο πάθος και στη ματιά, με την οποία βλέπει ο άνθρωπος το επάγγελμα και το χόμπι του. Και φωνή να μην έχεις, εάν είσαι παθιασμένος με αυτό και είναι 100% εσύ, πιστεύω πως θα βγει μαγικό. Και παράφωνο να είναι, θα βγει μαγικό», είπε ο ηθοποιός.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024