Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μπεζάν: «Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα - Έπαθα κατάθλιψη»

Άννα Μπεζάν: «Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα – Έπαθα κατάθλιψη»

Η ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση της κόρης της και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media

Στις 25 Σεπτεμβρίου η Άννα Μπεζάν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά.

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της στην  εκπομπή «Γεια σου» και παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Εμφανώς συγκινημένη, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό, εξομολογήθηκε ότι πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη και επίσης, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της.

«Μου γύρισε μπούμερανγκ»

«Ζορίστηκα το πρώτο διάστημα… Έπαθα κατάθλιψη. Δεν μου ταίριαξε καθόλου ο θηλασμός, δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Οπότε επειδή πιέστηκα, ήθελα από την μία να το κάνω και το σώμα μου δεν το υποστήριζε, μου γύρισε μπούμερανγκ», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Με το που σταμάτησα τον θηλασμό, ένιωσα καλύτερα. Όσο και να έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις οικογένεια όλα είναι πολύ ξένα».

«Ανέβασα μια φωτογραφία με το σώμα μου, τρεις μήνες αφού γέννησα. Εκείνη την ημέρα ένιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Κρίθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορείς να λες τέτοια σχόλια. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μπορείς να κρίνεις. Άκουσα ότι ο άντρας μου πληρώνει personal trainer», τόνισε η Άννα Μπεζάν.

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024