Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Σμαραγδής: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Γιάννης Σμαραγδής: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι φήμες για τη συμμετοχή του Ντάνου στην ταινία «Καποδίστριας» και η απάντηση του σκηνοθέτη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δυο στη 1» βρέθηκε ο Γιάννης Σμαραγδής και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη νέα του ταινία, «Καποδίστριας».

Ωστόσο, ο γνωστός σκηνοθέτης θέλησε να αποφύγει να απαντήσει, λέγοντας: «Τι με ρωτάς τώρα; Τι με ρωτάς; Να πούμε κάτι άλλο τώρα;».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Κοιτάξτε να δείτε. Υπάρχει μια Ελλάδα η οποία είναι η μέσα ανώτερη Ελλάδα. Αυτή η μέσα ανώτερη Ελλάδα πρέπει να είναι κόρη οφθαλμού όλων μας. Δηλαδή τα καλύτερα μας υλικά να βάζουμε σε κίνηση και αυτά που δεν είναι σε αυτή την κατηγορία να τα βάζουμε έξω διότι σάλα και τραπεζαρία ένα είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Αυτή είναι η απάντηση μου».

«Ούτε έχει σχέση αν είναι ηθοποιός ή ερασιτέχνης. Είναι θέμα ποιότητας. Η ποιότητα προσδιορίζεται από την ποιότητα, μιλάει χωρίς να μιλάει όπως και η ομορφιά από μόνη της είναι πολιτισμός» συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Δεν υπάρχουν εμπορικά και ποιοτικά πράγματα. Το ποιοτικό είναι αυτό που μας ενδιαφέρει και πρόκειται για αυτόν τον οποίο το κατέχει και θα πρέπει να το αναγνωρίζεις και να τον βοηθάς για να το αναδείξει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η κόντρα και η απάντηση μέσω του in.gr

Στα τέλη Οκτωβρίου Γιάννης Σμαραγδής και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη στην ταινία «Καποδίστριας», που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα δημοσίευμα «αποκάλυψε» πως ο Ντάνος θα συμμετείχε υποδυόμενος τον αρχηγό της Φιλικής Εταιρείας.

Το θέμα πήρε σύντομα διαστάσεις. Η «Αλέξανδρος Φιλμς» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για fake news, και στη συνέχεια ο Γιάννης Σμαραγδής σε δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι ο νικητής του Survivor δεν θα πάρει μέρος στην ταινία και αφηγήθηκε τα γεγονότα γύρω από τη γνωριμία τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακολούθως έδωσε τη δική του εκδοχή και εξήγησε τι συνέβη, σημειώνοντας πως «χτύπησε την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαν μια κοινή επαφή. Δεν είπαμε πολλά πράγματα, ούτε μου πρότεινε να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης».

Ο σκηνοθέτης μέσω του in προχώρησε σε δήλωση θέλοντας, όπως τόνισε, να βάλει μία τελεία στο θέμα.

Είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον Ντάνο: «Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα πως αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση να υποδυθείς τον Υψηλάντη, στην ταινια Καποδίστριας που ετοιμάζουμε, σε αντίθεση με εκείνους που το κυκλοφόρησαν και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους περί του αντιθέτου.

Μπαίνω στον πειρασμό να σου θυμίσω πως ως “δάσκαλος” σε παρότρυνα από τη πρώτη στιγμή να το διαψεύσεις. Αν το είχες κάνει τότε θα είχαμε αποφύγει πικρίες, πόνο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όλοι μας. Ας είναι… Κύριε Αγγελόπουλε, σου εύχομαι ανέσπερη και απίκραντη να είναι η ζωή σου και καλή επιτυχία στα καλλιτεχνικά σχέδια σου. Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό και ποιους τελικά εξυπηρετεί… είναι κάτι που μόνο ο μέλλοντας καιρός μπορεί να το φανερώσει».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024