Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Έγκυος η παρουσιάστρια - Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Έγκυος η παρουσιάστρια – Η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram

«Ένα πλασματάκι μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας»

Μία ανάρτηση που άφησε έκπληκτους τους followers της στα social media έκανε το βράδυ της Κυριακής (8/1) η Ιωάννα Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και στη λεζάντα έκανε γνωστά τα ευχάριστα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η ανάρτησή της

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και μάλιστα τους τελευταίους μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στα νότια προάστια.

Ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε προϊόντα για τα ζωάκια. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη, ενώ σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024