Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο λίγες μέρες πριν γεννήσει... προκάλεσε χαμό στα social media

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο λίγες μέρες πριν γεννήσει… προκάλεσε χαμό στα social media

Δείτε το βίντεο!

Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει μπει η Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

«Έπαθα σοκ με το που είδα το υπερηχογράφημα! Μου έπεσε το κινητό από το χέρι, τρελάθηκα με το που το είδα. Για μένα είναι πολύ όμορφο μωρό! Πρώτα ο Θεός! Ταλαιπωρηθήκαμε με το σκυλάκι και είμαι πάνω κάτω» είχε πει προ ημερών ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με το μωρό του.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη πολλές φορές έχει αναφερθεί με χιουμοριστικό τρόπο στην ταλαιπωρία που περνάει μέχρι να γεννήσει και έχει δεχτεί πολύ άσχημα σχόλια στα social media, βέβαια οι γνώμες αγνώστων δεν την νοιάζουν και συνεχίζει με διάφορα άλλα αστεία βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ειδικά τώρα που είναι μόνη της στην Θεσσαλονίκη έχει βρει χρόνο και γυρνάει μπόλικα βίντεο για το προφίλ που διατηρεί στο Tik Tok.

Σήμερα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μίλησε για τις χειρότερες στιγμές στην εγκυμοσύνη της, συγκεκριμένα: «Τις χειρότερες κράμπες στον κόσμο, τρίχες σε μέρη του σώματος που δεν είχα ποτέ, τρομερή αναγούλα και εμετούς κάθε πρωί».

Στη λεζάντα της ανάρτηση της μάλιστα έγραψε: «Όποιος μου ξαναπεί ότι η εγκυμοσύνη “είναι η ομορφότερη περίοδος της ζωής μου” θα τον κλωτσήσω».

Το απίστευτο λοιπόν, ήταν με τα σχόλια και τα likes που απέσπασε το βίντεο της μέσα σε αυτές τις τρεις ώρες, ενώ κυκλοφορεί παντού στα social media.

Η Ιωάννα Τούνη βέβαια να πούμε πως μετρά 344.9K ακόλουθους και έχει στο TikTok 6.2 εκατομμύρια likes.

@j.touni Όποιος μου ξανα πει οτι η εγκυμοσυνη «ειναι η ομορφότερη περιοδος της ζωής μου» θα τον κλωτσίσω. Ευχαριστώ 😅❤️ #fyp #foryou #pregnantlife #pregnancy ♬ WTF (feat. Amber Van Day) – HUGEL

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024