Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και στο Πανθεσσαλικό, ήταν ο κόσμος του. Ναι, οι 15.000 και πλέον οπαδοί των πειραιωτών που πήγαν στο στάδιο του Βόλου για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση σε μια δύσκολη έδρα, επικρατώντας του Βόλου με 4-0.

Ήταν μια σημαντική, από πολλές απόψεις, νίκη καθώς ακολουθεί το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει έντεκα γκολ κι έχουν μηδέν παθητικό.

Και οι λεπτομέρειες μετράνε και μάλιστα πολύ, στην προσπάθεια αντεπίθεσης που κάνει η ομάδα του λιμανιού.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα και είναι μια εικόνα ομάδας αποφασισμένης να παλέψει μέχρι το τελευταίο ματς.

Κι αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο για τους πρωταθλητές ενόψει της συνέχειας.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα στο Βόλο, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.

Πολλών το μυαλό θα πάει στον Ιν Μπέομ Χουάνγκ και όχι άδικα, καθώς ο διεθνής μέσος έκανε και πάλι μια εξαιρετική εμφάνιση, φανερώνοντας ηγετικά χαρακτηριστικά.

Ο κορυφαίος παίκτης όμως του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό, ήταν ο κόσμος του. Ναι, οι 15.000 και πλέον οπαδοί των πειραιωτών που πήγαν στο στάδιο του Βόλου για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία της ομάδας του λιμανιού. Όχι τον 12ο παίκτη αλλά τον πρώτο.

Ήταν μια συγκλονιστική παρουσία των οπαδών της ομάδας του Πειραιά, καθώς αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος στη βαθμολογία και μάλιστα απείχε δέκα βαθμούς από την κορυφή, πριν αρχίσει το ματς στο Βόλο.

Κι όμως οι οπαδοί των πρωταθλητών έδειξαν ότι είναι οι πρώτοι που δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και ζητούν με την παρουσία τους, την ίδια αποφασιστικότητα και απ’ όλη την ομάδα.

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό και αρκεί μια ματιά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα για να διαπιστώσει κάποιος την ώθηση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» και την πίεση που κλήθηκαν μνα διαχειριστούν οι παίκτες του Βόλου.

Γιατί όταν οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα και βλέπουν αυτή την εικόνα, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ξεκινούν το παιχνίδι από άλλη «βάση».

Ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για την ψυχολογία της ομάδας του Πειραιά η εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του ξέρουν τη δύναμη που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού και που μπορεί να φτάσει για την ομάδα του, ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση των ερυθρόλευκων κι αυτό φάνηκε περίτρανα και στο Βόλο.

Το ζητούμενο για τους πειραιώτες είναι να συνεχίσουν με τη σοβαρότητα των τριών τελευταίων αγώνων, μια σοβαρότητα που έδωσε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κερδίσει άνετα Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό και Βόλο.

Και αν υπήρχε ανάλογη σοβαρότητα και στους Ζωσιμάδες θα είχε νικήσει και τον ΠΑΣ.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024