Qatargate: Παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό η κόρη του Παντσέρι
Στις 16 Ιανουαρίου η απόφαση σχετικά με το αίτημα έκδοσή της
Σε κατ΄οίκον περιορισμό παραμένει η κόρη του Αντόνιο Παντσέρι, Σίλβια, καθώς το εφετείο της Μπέρσια απέρριψε το Σάββατο το σχετικό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης της.
Το εφετείο αποφάνθηκε ότι η 38χρονη δικηγόρος πρέπει να παραμείνει υπό περιορισμό, εν αναμονή της απόφασης η οποία αναμένεται να ληφθεί στις 16 Ιανουαρίου, σχετικά με το αίτημα έκδοσής της, που έχει υποβληθεί από τις βελγικές αρχές.
Οι συνήγοροι υπεράσπισής της είχαν ζητήσει η Σίλβια Παντσέρι να αφεθεί ελεύθερη, με μόνη υποχρέωση την καθημερινή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, «για να μπορέσει να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου».
Όπως υπογράμμισαν, παράλληλα, το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ που δεσμεύθηκε από την εισαγγελία του Μπέργκαμο και βρίσκεται σε τραπεζικό λογαριασμό της πελάτισσάς τους, «προέρχεται από επαγγελματικές της απολαβές».
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω
- Αυτό είναι το ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ που συνετρίβη στο Ιράκ
- Κόβεται το σεξ; Κι όμως, αυτό το ψαράκι αναπαράγεται με κλωνοποίηση εδώ και 100.000 χρόνια
- Λίβερπουλ – Γαλατασαράι: Η πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League κρίνεται στο MEGA
- Το αδιέξοδο του Λανουά που ονειρεύεται σωσίβιο παραμονής
- Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης στο Παλαιό Φάληρο – Πώς παρέσυρε την ανήλικη μέσα από τα social media
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442