Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης Σοϊλέδης: Σοβαρό τροχαίο με την αγαπημένη του

Άρης Σοϊλέδης: Σοβαρό τροχαίο με την αγαπημένη του

Ώρες αγωνίας για το ζευγάρι στην έναρξη της νέας χρονιάς.

Κυριολεκτικά από θαύμα σώθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν βρέθηκε στην άκρη ενός γκρεμού. Ευτυχώς πρόλαβαν να το ακινητοποιήσουν και να μην τραυματιστεί κανείς από τους δύο τους.  Το τροχαίο φαίνεται να συνέβη χθες (4.1.2023) το απόγευμα, ενώ δεν είναι γνωστό το σημείο και κάτω από ποιες συνθήκες.

Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor Άρης Σοϊλέδης και η σύντροφός του γνωστοποίησαν το τρομακτικό συμβάν που έζησαν με το τροχαίο που υπέστησαν, μέσα από τις σελίδες τους στα social media.

H ανάρτηση

Σε βίντεο που πόσταραν φαινόταν το αυτοκίνητό τους στο χείλος του γκρεμού, ενώ ανέβασαν και μια φωτογραφία, που έδειχνε τη στιγμή που το όχημα εταιρείας οδικής βοήθειας έπαιρνε το όχημά τους για να το πάει στο συνεργείο.

«Καλή χρονιά είπαμε; Αφού γλιτώσαμε τον γκρεμό καλά είμαστε», έγραψε η Μαρία Αντωνά στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram και δείχνει το αυτοκίνητό τους να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού.

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε φωτογραφία από τη στιγμή, που το όχημα της οδικής βοήθειας φότρωνε το αυτοκίνητο του ζευγαριού και έγραψε: «Αρχίσαμε. Μας μπήκες καλά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024