Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του πόσταρε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια και ανατριχιάζει

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του πόσταρε βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια και ανατριχιάζει

«Πέρσι σου σβήσαμε δύο τούρτες και μία για τον δρόμο...»

Μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου. Η μουσικός, αναπολώντας τα τελευταία γενέθλια του αγαπημένου της, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε.

Ο αδικοχαμένος ηθοποιός, χθες 3 Ιανουαρίου θα γινόταν 32 χρονών και η σύντροφός του ανάρτησε ένα βίντεο με την έκπληξη που του είχε κάνει πέρυσι. Εκείνος έμπαινε στο σπίτι και εκείνη κρατούσε μια τούρτα με τα κεράκια αναμένα.

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράψουν το πόσο μου λείπεις. Πέρσι σου σβήσαμε δύο τούρτες και μία για τον δρόμο. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το story της.

Δείτε το βίντεο

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2021, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και βύθισε στο πένθος οικογένεια, φίλους και τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου.

Η ίδια λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε πει συντετριμμένη:  «Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η Τέχνη του. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι η φύση να φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο βίαια. Την παιδεία δεν την έχουμε και δεν θα την αποκτήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε έτσι. Χάνεις την υπόλοιπη ζωή, «σκοτώνεις» ανθρώπους που είναι κοντά σου γιατί κι αυτοί μαζί σου χάνονται. Δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας απλά έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Έχω πάρα πολύ θυμό. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα, χωρίς λόγο».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024