Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι πρώτες στιγμές με το μωρό και το όνομα που θα του δώσουν

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Οι πρώτες στιγμές με το μωρό και το όνομα που θα του δώσουν

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (3/1) γονείς για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή, σε μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων.

Ο μαιευτήρας της, Παναγιώτης Ψαθάς μίλησε στο Πρωινό για τις πρώτες στιγμές μετά τον τοκετό και το πότε η οικογένεια θα επιστρέψει στο σπίτι της.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε χθες το μεσημέρι με καισαρική τομή. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.800. Μοιάζει και στους δύο γονείς το παιδάκι», είπε ο γιατρός.

Και πρόσθεσε: «Γέννησε πάρα πολύ ωραία. Ήταν πολύ συγκινημένη και η ίδια και ο Βασίλης. Είναι πολύ καλά στην υγεία της τώρα. Ήδη περπατάει και θηλάζει το μωρό της. Είναι χαρούμενη και η ίδια και ο Βασίλης, αλλά και οι συγγενείς τους. Το πρωί της Παρασκευής θα φύγει από το μαιευτήριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

Επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της θέλησε να στείλει και τις ευχές της και παράλληλα αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει το νεογέννητο.

«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο», ανέφερε η παρουσιάστρια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024