Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι γίνεται με Βεζένκοφ – Τα νεότερα με τον τραυματισμό του

Τι γίνεται με Βεζένκοφ – Τα νεότερα με τον τραυματισμό του

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Αρμάνι (6/1, 21:00) θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, σε μια επιβράβευση και από τους ερυθρόλευκους για τις μαγικές σεζόν που διανύει στο λιμάνι.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ που θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι το 2025, αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, είναι ο πιο φορμαρισμένος της φετινής σεζόν, όμως δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο ντέρμπι νίκη επί των Πειραιωτών.

Ο λόγος ήταν ότι είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν μαζί με τους γιατρούς της ομάδας ότι πρέπει να μείνει εκτός. Παρόλα αυτά τέσσερις μέρες μετά το ματς και τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού με 95-71, ο Βεζένκοφ έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος και για το ματς της Παρασκευής κόντρα στην Αρμάνι στο ΣΕΦ (21:00) για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον παίκτη, που έχει και τρεις μέρες μπροστά του για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με την ιταλική ομάδα. Αν ο Βούλγαρος μπορέσει να προπονηθεί τις επόμενες μέρες τότε θα είναι κανονικά στη 12αδα για το παιχνίδι της Παρασκευής.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024