Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2023 για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου το Σάσα Βεζένκοφ μέχρι το 2025.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«O 27χρονος φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα (02/01) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια την υπογραφή νέου αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου.»
Με αυτήν την κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» «δένουν» τον ηγέτη τους με νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο για 2 ακόμα χρόνια, κάνοντας ένα μεγάλο δώρο σε όλους τους φιλάθλους των νταμπλούχων Ελλάδας.
Ο Βεζένκοφ διανύει σεζόν MVP με τον Ολυμπιακό έχοντας καρά μέσο όρο 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 15 αναμετρήσεις της EuroLeague.
Μετά από μία δεκαετία και 20 τίτλους συνολικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν. Ο Έντσο Μαρέσκα το φαβορί για τον πάγκο.
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης