Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1: Ανατροπή με ευγενική... χορηγία Φαές

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1: Ανατροπή με ευγενική… χορηγία Φαές

Με δύο απίθανα αυτογκόλ του Χουτ Φαές η Λίβερπουλ έφερε τούμπα τη Λέστερ και πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 πλησιάζοντας στο -2 από την τετράδα.

Νίκη χωρίς να σκοράρει για τη Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στη Λέστερ, αλλά χάρη σε δύο αυτογκόλ του Χουτ Φαές, έφερε τούμπα το ματς και επικράτησε με 2-1 των «αλεπούδων». Στο -2 από την τετράδα πλέον οι «reds» που κλείνουν ιδανικά το 2022.

Μόλις στο 4′ η Λέστερ άνοιξε το σκορ με γκολ του Ντιούσμπερι-Χαλ με ωραία ατομική προσπάθεια και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο… Φαές. Ο Βέλγος έκανε το 1-1 στο 38′ όταν έβαλε λάθος το πόδι του σε γέμισμα του Αλεξάντερ – Άρνολντ και στο 45′ ήρθε η ανατροπή.

Ο Νούνιες πλάσαρε στο δοκάρι και ο Φαές που ακολουθήσε τη φάση την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να διώξει. Με την ψυχολογία υπέρ τους οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν βρουν στόχο, με το 2-1 να παραμένει ως το τέλος.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (62’ Τσιμίκας), Άρνολντ, Χέντερσον, Τιάγκο, Τσάμπερλεϊν (62’ Κεϊτά), Σαλάχ, Έλιοτ, Νούνιες

Λέστερ: Γουόρντ, Αμαρτέι, Καστάιν, Τόμας, Φαές, Σουμαρέ, Εντιντί (59’ Τίλεμανς), Τόμας, Ντιούσμερι Χολ, Μπαρνς, Αγιόθε Πέρεθ (71’ Ιεανάτσο), Ντάκα (15’ Βάρντι)

Σπουδαίο «διπλό»

Η Μπρέντφορντ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία την Premier League. Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, από Τόνι και Ντα Σίλβα, οι «μέλισσες» επικράτησαν εκτός έδρας με 2-0 της Γουέστ Χαμ, η οποία συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες και παραμένει σε δυσχερέστατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024