Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η λίστα με τα καινούργια πολυτελή θέρετρα για το 2022

Η λίστα με τα καινούργια πολυτελή θέρετρα για το 2022

Αν ονειρεύεστε μια πολυτελή απόδραση, αυτά τα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών είναι η έμπνευση που χρειάζεστε.

Η Luxury Travel Intelligence εξέδωσε την λίστα «The World’s Best New Luxury Hotels 2022» απαριθμώντας συνολικά 15 ξενοδοχεία που άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό για πρώτη φορά το 2022, κι επτά από αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να έχει δύο ξενοδοχεία στην λίστα που αφορά τον ευρωπαϊκό χώρο.

«Nobu», στην Σαντορίνη

Με μια πισίνα υπερχείλισης σε δύο επίπεδα στην κορυφή του βράχου με θέα τη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης, το Nobu είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ελληνικό τοπίο.

Αν είστε πιο περιπετειώδης θα μπορούσατε να επισκεφθείτε το πεζοπορικό μονοπάτι Οία-Φηρά ακριβώς στο κατώφλι του ξενοδοχείου.

Ο χαρακτηριστικός ιαπωνικός μινιμαλισμός του Nobu ταιριάζει απόλυτα με την εμβληματική ασβεστωμένη αισθητική της Σαντορίνης, με φυσικές καμπύλες και αποχρώσεις που διανθίζονται με τροπικούς φοίνικες και βίλες με πισίνα.

«Cali» στην Μύκονο

Αποτελείται από μία συλλογή 40 πολυτελείς κατοικίες, όπου είναι τοποθετημένες ανάμεσα σε δύο βουνά με θέα το Αιγαίο – και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Η πισίνα υπερχείλισης με θαλασσινό νερό θα προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η δομή του ξενοδοχείου ακολουθεί τη φυσική ροή του εδάφους, με τοπική πέτρα και μάρμαρο σε όλο το χώρο, κάνοντας το ξενοδοχείο μέρος της φυσικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Οι προορισμοί της Ιταλίας, Αυστρίας και Σκωτίας συμπληρώνουν την υπόλοιπη λίστα της Ευρώπης

Μερίδα του λέοντος στην λίστα που εκδόθηκε από την Luxury Travel Intelligence κατέχει η Ιταλία στον χώρο της Ευρώπης, καθώς φέτος τρία νέα πολυτελή θέρετρα υποδέχθηκαν κόσμο. Το ένα βρίσκεται στην Βερόνα, με το όνομα «Vista Palazzo», το δεύτερο είναι στην Τοσκάνη, «The Club House at Fontanelle Estate» και το τρίτο στην λίμνη Κόμο, to ξενοδοχείο «Passalacqua».

Στην Αυστρία τα φώτα «έπεσαν» στο νεόδμητο «Rosewood» και στην Σκωτία στο «Gleneagles Townhouse».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024