Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικών φωτιστικών σωμάτων και προβολέων τεχνολογίας LED, με σκοπό την ανάδειξη χαρακτηριστικών σημείων της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.
Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε τρία σημεία στην περιοχή της εισόδου στην Δ.Ε. Φυλής καθώς και του Σταυρού που βρίσκεται κοντά στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία.
Με το εν λόγω έργο, ο Δήμος Φυλής στοχεύει στην ανάδειξή και αναβάθμιση της αισθητικής του εικόνας κατά τις βραδινές ώρες, τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας των επισκεπτών αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας με γενικότερη βελτίωση του εξωτερικού φωτισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος έχουν επιλεγεί ειδικά φωτιστικά διαφορετικής δέσμης ανάλογα με το σημείο αναφοράς.
Σύμφωνα με τον Δήμο Φυλής, υπάρχει ειδική μέριμνα ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα ορατότητας, στους διερχόμενους οδηγούς και στους κατοίκους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.