Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα σου χαρίσουν πόντους

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα σου χαρίσουν πόντους

Τι να προσφέρεις στους αγαπημένους σου για να κερδίσεις χαμόγελα… και όχι μόνο

Όποια και αν είναι η ηλικία σου, λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη στιγμή που ξετυλίγεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου. Ένα από αυτά, είναι αναμφίβολα η διαδικασία της επιλογής εκείνων που θα προσφέρεις εσύ στους αγαπημένους σου και – κυρίως – η απόλαυση που σου προσφέρει ο ενθουσιασμός τους, όταν έχεις καταφέρει να βρεις το ιδανικό. Ειδικά από τη στιγμή που κάθε χρόνο, η Εθνική Τράπεζα φροντίζει να σου κάνει τα δικά της δώρα, κάθε φορά που πραγματοποιείς τις εορταστικές συναλλαγές σου με τις κάρτες της.

Έτσι και φέτος έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ακόμη περισσότερους go4more πόντους, χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές και τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου. Και όπως θα δεις, είναι σίγουρο ότι σε αυτές θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να καλύψεις όλες τις γιορτινές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Δώρα ομορφιάς

Καλλυντικά, κολόνιες, αξεσουάρ ή κομψά nightwear; Επιλέγοντας τα δώρα σου από τις αμέτρητες επιλογές στα καταστήματα Hondos Center και το hondoscenter.gr, κερδίζεις το 10% της αξίας των αγορών σου σε go4more πόντους με πιστωτική ή 5% επί της αξίας των αγορών σου με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, για κάθε αγορά άνω των 30€.

Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

Αγαπημένο δώρο των παιδιών… κάθε ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων των ενηλίκων που αγαπούν τα επιτραπέζια, τα παιχνίδια γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικά, όταν σε ανταμείβουν για την επιλογή σου. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με όλες τις αγορές σου στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και τα moustakastoys.gr στην περίοδο των γιορτών. Για κάθε αγορά σου που ξεπερνά τα 30€ με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζεις το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους με πιστωτική ή το 5% της αξίας τους όταν χρησιμοποιείς χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Κάτι για το σπίτι

Είτε θέλεις να ανανεώσεις τη δική σου χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, είτε θέλεις να προσφέρεις στους αγαπημένους τους ένα δώρο που θα ομορφαίνει την καθημερινότητά τους για καιρό, στα καταστήματα Διάφανο και το diafano.gr θα βρεις ορισμένα από τα πιο ωραία είδη σπιτιού. Και για κάθε αγορά που ξεπερνά τα 30€, θα επωφελείσαι με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σου σε go4more πόντους με πιστωτική ή 5% επί της αξίας των αγορών σου με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Μια χρονιά γεμάτη cocooning

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για τα δώρα που χρωστάμε στον εαυτό μας. Και τι καλύτερο από μια Smart TV νέας τεχνολογίας που θα σου κάνει παρέα τα κρύα βράδια που έρχονται; Αν επιλέξεις να αποκτήσεις τη νέα σου τηλεόραση μέσω των καταστημάτων Media Markt και του mediamarkt.gr, και η αξία της ξεπερνά τα 499€, θα επιβραβευτείς με το 20% της αξίας της σε go4more πόντους χρησιμοποιώντας κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Τα πιο ζεστά Χριστούγεννα

Τέλος, για να απολαύσεις θαλπωρή στις μέρες των γιορτών και όχι μόνο, χρησιμοποίησε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για να αγοράσεις το πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια Shell. Για κάθε αγορά αξίας 500€ και άνω, θα κερδίσεις το 6% της αξίας σε go4more πόντους αν χρησιμοποιήσεις την πιστωτική και το 3% της αξίας αν χρησιμοποιήσεις τη χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σου.

Μάθε περισσότερα για τις χριστουγεννιάτικες προσφορές go4more.

Sports in

Χαμός στη Euroleague: Κορυφαίος διαιτητής «πιάστηκε» να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου!

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, να «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια από κατάστημα στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024