Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας

Η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα αποψινά (21/12) αποτελέσματα.

Η Superleague επέστρεψε με πέντε αναμετρήσεις για την 14η αγωνιστική, μετά τη διακοπή περίπου ενός μήνα λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό, χάνοντας βαθμούς για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν. Έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήγε στους 38 πόντους, παραμένοντας στην κορυφή, ενώ οι Νικαιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση με 8 πόντους.

Έφτασε στη Σαουδική Αραβία ο Ρονάλντο, υπογράφει στην Αλ Νασρ (pic)

Ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, τελικά έμεινε στο 2-2 με τους Ηπειρώτες στους «Ζωσιμάδες». Έτσι οι Πειραιώτες πήγαν στους 26 βαθμούς, παραμένοντας στην τρίτη θέση του πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ ανέβηκε στους 10, όντας στην 11η θέση.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της, αντιμετώπισε τη Λαμία εντός έδρας, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-0, χάρη σε δύο τέρματα του Φαν Βέερτ. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα παραμένει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού έχοντας 32 πόντους κρατώντας τη 2η θέση. Όσον αφορά την ομάδα της Φθιώτιδας, παρέμεινε στους 9 βαθμούς και τη 12η θέση.

Στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας, ο Άρης έμεινε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό στο «Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς». Οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στους 22 πόντους, παραμένοντας στην 6η θέση και τα πλέι-οφ, ενώ οι Βιωτοί είναι προτελευταίοι με μόλις 8 βαθμούς.

Τέλος, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος αρκέστηκαν στη «λευκή» ισοπαλία στην Αρκαδία, με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά να πηγαίνει στους 14 βαθμούς, όντας στην 9η θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος διατήρησε την απόσταση των τριών πόντων από τον Άρη έχοντας 22 στην 5η θέση.

Δείτε τη βαθμολογία:

Sports in

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Ατομικό Ιωαννίδης και Μπερνάρ

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024