Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάγκελο Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Ξεχάσατε το βρακάκι σας»

Κάγκελο Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Ξεχάσατε το βρακάκι σας»

Δείτε το επικό βίντεο

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 βρέθηκαν η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος και η κόρη τους, Αγγελική. Οι τρεις τους παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησαν για όλους και για όλα.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία είπε «στις 24 Σεπτεμβρίου υποβλήθηκα σε επέμβαση. Έπαθα οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου. Από την στιγμή που με σώσανε… είμαι καλά τώρα, έχω καινούργια καρδιά. Μου κάνανε μπαλονάκι και stent».

Ελένη Γερασιμίδου: «Να μην πάει κανείς στη δουλειά του Χρήστου Βασιλόπουλου»

«Από τη στιγμή που σώθηκα ήμουν ευτυχής. Πέρασε μία περίοδος όπου ένα φάρμακο που έπαιρνα για τον διαβήτη δεν μου πήγαινε καθόλου και είχα στομαχικές διαταραχές, δεν ήθελα να φάω αλλά έτρωγα γιατί έπρεπε να φάω. Τώρα είμαι πολύ καλά» συμπλήρωσε.

«Ξεχάσατε το βρακάκι σας»

Μαζί της ήταν και ο Αντώνης Ξένος, ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη τους, Αγγελική, οι οποίοι την «ξεμπρόστιασαν» κανονικά:

«Δεν γίνεται, θα σε δώσω! Το πως κουτσομπολεύει τον κόσμο… ‘Τα ίδια κάνουν και για μας’ μου λέει» είπε αρχικά το παιδί του ζευγαριού.

«Πειράζω τις γυναίκες! Άμα βλέπω μια μεγάλη γυναίκα και μου έχει το φουστάνι μέχρι εδώ σκισμένο να της το παίρνει ο αέρας, δεν την κουτσομπολεύω για να την προσβάλλω αλλά της λέω ‘κυρία, κυρία, το φουστάνι σας σκίστηκε’. Και σε μια άλλη, μια νέα κοπέλα που έσκυψε βγαίνοντας από ένα φαρμακείο, μπορεί και να μην φορούσε τίποτα, δεν ξέρω, φάνηκαν όλα και της λέω ‘κάτι ξεχάσατε’. Αυτή αμέσως με ρώτησε με χαμόγελο τι, ‘το βρακάκι σας’ της είπα» εξήγησε η ίδια στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μία ιστορία της.

«Δεν μπορώ, δεν αντέχω! Θέλω να την πειράξω με χιούμορ» παραδέχθηκε τότε η Γερασιμίδου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024