Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρις Αλεξίου: Αποχαιρετά το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Χάρις Αλεξίου: Αποχαιρετά το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Με το 9ο επεισόδιο ολοκληρώθηκε η σειρά του MEGA, και ήταν καθοριστικό για τους χαρακτήρες και τον άλυτο γρίφο της δολοφονίας του Χαράλαμπου

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης (15/12) το «Maestro». Το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου με τίτλο «Να μ’ αγαπάς» ήταν μοναδικό σε κάθε του σκηνή, με τους πρωταγωνιστές να ξεπερνούν τον εαυτό τους με τις ερμηνείες τους.

Μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής, οι τηλεθεατές έμαθαν ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο, ενώ η υπέροχη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου αντήχησε και τραγουδώντας την «Προσευχή», συγκίνησε και έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την τηλεοπτική τους συνεργασία και για την ευκαιρία που της έδωσε να γνωρίσει όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς.

«Με τον Χριστόφορο έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές – εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε την παρακάτω

Επίσης, σε άλλη της ανάρτηση ανέβασε το απόσπασμα από την ερμηνεία της και σημείωσε στη λεζάντα: «Τίποτα δεν τελειώνει… Έχει μέλλον αυτή η ιστορία… όλοι έχουν!».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024