Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός του Κόσμου: Επανεμφάνιση της πρεσβυτέρας στη δομή του Κολωνού

Κιβωτός του Κόσμου: Επανεμφάνιση της πρεσβυτέρας στη δομή του Κολωνού

Δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες.

Την επανεμφάνισή της έκανε η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Μετά από αρκετές ημέρες η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή επανεμφανίστηκε σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, η πρεσβυτέρα βρέθηκε στη δομή «Κιβωτού του Κόσμου» στο Κολωνό, όπου μέχρι από λίγες εβδομάδες ζούσε εκεί μαζί με τον πατέρα Αντώνιο.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες, ενώ συνοδευόταν από έναν άνδρα. Κατά την έξοδό της από τη δομή, ο άνδρας φρόντισε να απομακρύνει τις κάμερες και βοήθησε την Σταματία Γεωργαντή να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή δημοσιογράφος που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί ο άνδρας που συνόδευε την Σταματία Γεωργαντή χτύπησε το μικρόφωνο προσπαθώντας να τον απωθήσει.

Σημειώνεται πως το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» καταλήγει πως εντοπίζονται ενδείξεις τέλεσης σοβαρών αξιόποινων πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δύο συνεργάτες.

Τι προκύπτει από τον έλεγχο των Αρχών

Από τον έλεγχο των κλιμακίων της Αρχής προκύπτουν ενδείξεις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπεξαίρεση και απιστίας. Ειδικότερα, το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης, ενώ στόχαστρο της Αρχής μπήκαν και αγορές ακινήτων που θεωρήθηκαν ύποπτες.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης. Σημειώνεται ότι διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων με ανώτατη ισχύ κατά τον νόμο τους δεκαοκτώ μήνες ενώ τα πρόσωπα που αφορά η εντολή της δέσμευσης μπορούν να ασκήσουν τα νόμιμα μέσα προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024