Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κιβωτός: Νέα καταγγελία εις βάρος του πατέρα Αντώνιου για ασέλγεια ανήλικου

Κιβωτός: Νέα καταγγελία εις βάρος του πατέρα Αντώνιου για ασέλγεια ανήλικου

Νέα καταγγελία που σοκάρει έρχεται να προστεθεί εις βάρος του πατέρα Αντώνιου για ασέλγεια στη δομή του Βόλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στις καταγγελίες που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα έρχεται να προστεθεί άλλη μία καταγγελία που αφορά ασέλγεια εις βάρος ανήλικου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, 15χρονος από τη δομή της Κιβωτού στο Βόλο έχει καταγγείλει σε κατάθεσή του ότι έχει πέσει θύμα ασέλγειας κατηγορώντας μάλιστα τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο.

Διαβάστε επίσης – Αποκάλυψη: Χιλιάδες ευρώ στη θυρίδα της Χίου – Έρευνα στο σπίτι της μητέρας του πατέρα Αντωνίου

Ήταν τρομαγμένος

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τον 15χρονο ως θύμα ασέλγειας στον Βόλο, τον είχε υποδείξει στις καταθέσεις του ο 19χρονος, που ήταν ο πρώτος που μίλησε για ασελγείς πράξεις από τον πατέρα Αντώνιο τόσο εις βάρος του όσο και εις βάρος άλλων παιδιών.

Οι Αρχές εντόπισαν τον 15χρονο ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε όσα είχε καταθέσει για τον ίδιο ο 19χρονος. Μάλιστα προσδιόρισε τις ασελγείς πράξεις εις βάρος του πριν από 2 χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία των 13 ετών.

Αν και αρχικά ο 15χρονος εμφανιζόταν τρομαγμένος και δεν μίλαγε για όσα προσωπικά είχε βιώσει τελικά σε συμπληρωματική του κατάθεση αναφέρθηκε και σε σεξουαλική κακοποίηση.

Οι καταθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος είχε εξεταστεί πριν από λίγες ημέρες, μέσα στη δομή στο Βόλο και τότε φέρεται ότι η κατάθεσή του αναφερόταν μόνο σε περιστατικά σωματικής κακοποίησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το παιδί φέρεται να γνώριζε και άλλα πραγματικά περιστατικά που δεν είχε αποκαλύψει στη διάρκεια εκείνης της πρώτης κατάθεσης.

Για το λόγο αυτό, την δεύτερη φορά που έγινε προσπάθεια προσέγγισης του παιδιού για τη διερεύνηση της ευαίσθητης και σοβαρής αυτής υπόθεσης, κρίθηκε αναγκαία η εξέτασή του σε ένα διαφορετικό πιο προστευμένο περιβάλλον.

Όπως λένε μάλιστα οι πληροφορίες το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθηνα και εξετάστηκε στο Σπίτι του Παιδιού παρουσία παιδοψυχολόγου.

Έρχονται εξελίξεις

Αυτή τη φορά ο ανήλικος φέρεται ότι έδωσε νέα στοιχεία καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων.

Η κατάθεση του μελετάται και η καταγγελία του αξιολογείται από τις δύο εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση.

Η νέα αυτή κατάθεση ενδέχεται, όπως εκτιμούν δικαστικές πηγές, να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην υπόθεση, που ούτως ή άλλως βρίσκεται στην τελική της ευθεία και, όπως όλα δείχνουν, άμεσα οι δύο εισαγγελείς θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στις επόμενες και κρίσιμες κινήσεις τους σε σχέση με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών τους.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024