Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
April Jones: Τα τελευταία λόγια στην 5χρονη - Το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ

April Jones: Τα τελευταία λόγια στην 5χρονη – Το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ

Τα σπαρακτικά λόγια 10 χρόνια μετά την απαγωγή και την άγρια δολοφονία της 5χρονης.

Ήταν τον Οκτώβριο του 2012 που η απαγωγή της 5χρονης April Jones, κοντά στο σπίτι της, οδήγησε σε μια τεράστια έρευνα για τον εντοπισμό της.

Η οικογένεια της 5χρονης April Jones μοιράστηκε τα σπαρακτικά τελευταία λόγια στο ανήλικο κορίτσι. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την απαγωγή και την άγρια δολοφονία της.

Διαβάστε επίσης:

Μετά την απαγωγή της κοντά στο σπίτι της στο Machynlleh της Ουαλίας, την 1η Οκτωβρίου του 2012, ο τότε πρωθυπουργός David Cameron είχε απευθύνει προσωπική έκκληση για συνδρομή όλων στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εκατοντάδες εθελοντές συμμετείχαν στην έρευνα μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις και τα συνεργεία διάσωσης. Το πτώμα, όμως, της μικρής April δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Οι αρχές είχαν συλλάβει τον 46χρονο Mark Bridger μια μέρα μετά την εξαφάνισή της. Φυλακίστηκε για την απαγωγή και τη δολοφονία της.

Το Channel 4 εξέτασε την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής April που είχε οδηγήσει στο μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία της βρετανικής αστυνομίας.

Η οικογένεια της April Jones μίλησε για την τραυματική υπόθεση, αναπολώντας μνήμες από την τελευταία φορά που είδαν το ανήλικο κορίτσι.

Η επικοινωνία του δολοφόνου με την αδερφή της April Jones

Η μητέρα της Coral και η αδερφή της Jazz μοιράστηκαν τα τελευταία λόγια που είπαν στη μικρή April πίσω στο 2012.

Στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ «The Disappearance of April Jones», η Jazz μιλά για την τελευταία φορά που μίλησε στη μικρότερη αδερφή της.

Στα 27 της χρόνια σήμερα θυμήθηκε πως τη μοιραία μέρα είχε καλό καιρό. Κάτι ασυνήθιστο για τον Οκτώβριο. «Θυμάμαι πως ήμασταν ακριβώς πίσω από την πόρτα. Θυμάμαι να της δίνω μια αγκαλιά και να της λέω «φεύγω τώρα, θα σε δω αργότερα. Σε αγαπώ». Και έφυγε για να παίξει».

Η Coral, μητέρα της April Jones, μοιράστηκε για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ τα τελευταία λόγια της στην 5χρονη και όσα ακολούθησαν μετά την εξαφάνισή της.

«Θα γύριζε μετά το παιχνίδι με τους φίλους της. Της ζήτησα να γυρίσει αμέσως πίσω στο σπίτι μετά».

Το DNA αποκάλυψε την άγρια δολοφονία

Η μικρή April όμως δεν γύρισε ποτέ. Κάποιοι την είδαν να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι της. Λίγο μετά την εξαφάνισή της, η Coral απηύθυνε έκκληση για τον εντοπισμό της.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα στην περιοχή γύρω από το σπίτι τους, με την οικογένεια, τους φίλους και εθελοντές να βοηθούν τις αρμόδιες αρχές.

Ο Mark Bridger συνελήφθη μία μέρα μετά την εξαφάνισή της. Ταίριαζε με την περιγραφή του άντρα που είχαν δώσει στις αρχές οι αυτόπτες μάρτυρες. Τον είχαν δει να της μιλάει και να την παίρνει στο αυτοκίνητό του.

Η αστυνομία χαρακτήρισε επίσημα την υπόθεση ως έρευνα για φόνο στις 5 Οκτωβρίου 2012. Και αυτό παρά το γεγονός πως δεν είχε βρεθεί το πτώμα της.

Από τα στοιχεία γενετικού υλικού που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του Mark Bridger, οι αρχές εκτίμησαν ότι η ανήλικη είχε δολοφονηθεί βάναυσα.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Channel 4, η Jazz αναφέρει πως ο πόνος της οικογένειας δεν θα τελειώσει ποτέ. Αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος της μικρής April είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της πριν απαγάγει τη μικρότερη αδερφή της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024