Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του - «Έβαλε δικηγόρο να ζητήσει μέχρι και το ψυγείο»

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του – «Έβαλε δικηγόρο να ζητήσει μέχρι και το ψυγείο»

«Πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει, όταν τελείωσαν τα χρήματα»

Μετά από περίπου δυομιση χρόνια και την απόκτηση ενός παιδιού τον περασμένο Γενάρη, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η σύζυγός του Ελένη, χώρισαν οριστικά. Μπορεί στην αρχή να πίστευαν όλοι πως ο χωρισμός τους ήταν βελούδινος, ωστόσο τελικά ήταν επεισοδιακός.

Η πρώην σύζυγός του, λίγους μήνες μετά το χωρισμό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου τους.

Οι αποκαλύψεις της είναι συγκλονιστικές, αφού σύμφωνα με την ίδια, δεν την στήριξε καθόλου, ενώ το μόνο που τον ένοιαξαν είναι τα χρήματα.

Οι αποκαλύψεις του χωρισμού του Μπιθικώτση με την πρώην σύζυγό του

«Μπήκα στη σχέση με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση δίνοντας λευκή επιταγή και στα οικονομικά μας. Όταν τον γνώρισα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Τον αγάπησα και έκαναν συνειδητά οικογένεια» ανέφερε αρχικά.

«Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου» εξομολογήθηκε και συνέχισε «Σε αυτό το κομβικό σημείο που άφησε την Μύκονο, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει όταν τα λεφτά έφυγαν δια μαγείας».

«Είπε ότι είναι ευθυνόφοβος και δεν μπορεί τα βάρη της οικογένειας» είπε και συμπλήρωσε πως «αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά πριν κάνουν οικογένεια».

«Αυτό που με πείραξε είναι ότι μου το είπε την στιγμή που έφυγε από το νησί μου. Δίνω αγώνα με 2 κοριτσάκια μόνη μου. Τότε είχαν αξιοπρέπεια τώρα παρακαλάω» εξομολογήθηκε.

«Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία, διότι πέρασε δια πυρός και σιδήρου το κορμί και η ψυχή μου. Έβαλε δικηγόρο για να μου πάρει την τηλεόραση και το ψυγείο στο σπίτι. Πλήρωσα την επιλογή μου να είμαι μαζί του με το αίμα της καρδιάς μου».

«Έμεινα έγκυος και ήθελε να μείνει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Συνέβησαν περιστατικά που εθελοτυφλούσα».

Αμέσως μετά, ο τραγουδιστής απάντησε:

«Με την Ελένη έχουμε εδώ και 2 μήνες υπογράψει συναινετικό διαζύγιο. Θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι πικρία! Καταλαβαίνω ότι είναι πληγωμένη και απογοητευμένη, αλλά είμαι κ εγώ, μιας και ζήσαμε 3,5 χρόνια μαζί και δημιουργήσαμε μια υπέροχη οικογένεια! Ήταν βράχος δίπλα μου, όπως όμως ήμουν κι εγώ!

Τον τελευταίο χρόνο υπήρξε απόσταση και μέναμε χωριστά αλλά εγώ ευθυνόμουν! Μαζί με την απόσταση κι άλλα προβλήματα που είχαμε ως ζευγάρι, με έκανε να μιλήσω και να της πω πως αισθάνομαι!

Τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω! Δεν νιώθω περήφανος για το πως τελείωσε η σχέση και θα αναγκαστώ δυστυχώς να έχω απόσταση από το παιδί μου.

Η Ελένη είναι καλόψυχος άνθρωπος και εξαιρετική μητέρα… Είναι δύσκολος ο χρόνος και ελπίζω να λειτουργήσει ως γιατρός για εμένα και την πρώην γυναικά μου. Δεν διστάζω να τσαλακωθώ ούτε να παραδεχθώ τα λάθη μου. Οφείλουμε ως σταθούμε όμως πάνω από όλα ως γονείς απέναντι στη κόρη μας» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024