
Ολυμπιακός: Στη Βουλγαρία για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (13/12, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Μπουργκάς, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Challenge Cup, με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει, μετά τη νίκη (3-0) επί της Κηφισιάς στο Ρέντη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.
Ο Θρύλος βρίσκεται στη Βουλγαρία, εκεί όπου την Τρίτη (13/12) στις 19:00, αντιμετωπίζει την Μπουργκάς, στη μεγάλη ρεβάνς της φάσης των «16» του Challenge Cup, με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Διαβάστε επίσης: Άρης: Συμφωνία με Νταρίντα για 2,5 χρόνια
Μετά την επικράτηση (3-0) στο πρώτο ματς των «16» στο κλειστό «Μ. Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δύο κερδισμένα σετ στην έδρα των Βούλγαρων, για να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους «8» του θεσμού.
Δηλώσεις:
Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Περιμένω να γίνει μία πολύ δυνατή μάχη, γιατί η Μπούργκας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε, είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε κι εμείς δυνατά! Το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο, κυρίως γιατί οι αντίπαλοι θα ξεκινήσουν με διαφορετική εξάδα από αυτή που έπαιξαν στην Αθήνα. Το κλειδί για τη νίκη εκεί είναι ένα καλό σερβίς, μια καλή υποδοχή, κυρίως όμως να παλέψουμε για κάθε πόντο».
Άλεν Παγένκ: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, γιατί στο πρώτο ο αντίπαλος έπαιξε με μία διαφορετική εξάδα. Τώρα, θα παίξουν διαφορετικοί παίκτες, είμαστε προετοιμασμένοι όμως, πάμε να κερδίσουμε. Θέλουμε δύο σετ. Το πιο σημαντικό, όμως, σε τέτοια παιχνίδια, είναι να κατεβαίνεις για να κερδίσεις καθαρά. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχουμε».

- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
- Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ
- Μάης του ’68: Οι τοίχοι έχουν αυτιά, έχουν και φωνή
- Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε την Άρσεναλ: «Άξιζε να προκριθεί, δεν αποκλειστήκαμε λόγω διαιτησίας»


