Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι εορτάζοντες του Δεκεμβρίου: Ποιοι είναι, πώς θα καταφέρεις να πάρεις δώρα για όλους

Οι εορτάζοντες του Δεκεμβρίου: Ποιοι είναι, πώς θα καταφέρεις να πάρεις δώρα για όλους

Ο Δεκέμβριος είναι o μήνας ανταλλαγής δώρων ως ένδειξη της εκτίμησης, αγάπης και φιλίας.

Ο πιο γιορτινός μήνας του έτους, ο Δεκέμβριος, είναι εδώ. Όχι μόνο επειδή ο Δεκέμβριος είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με τον εορτασμό της γιορτής των Χριστουγέννων, αλλά και γιατί το καλεντάρι του μήνα είναι γεμάτο από γιορτές.

Ο Στράτος, η Ελευθερία, ο Διονύσης, ο Αρης, η Αναστασία, η Ευγενία, ο Χρήστος και η Χριστίνα, ο Μανώλης και ο Στέφανος έχουν την τιμητική τους.

Και αν δεν έχετε κάποιον αγαπημένο σας πρόσωπο να γιορτάζει ο Δεκέμβριος είναι o μήνας ανταλλαγής δώρων ως ένδειξη της εκτίμησης, αγάπης και φιλίας.

Είτε λοιπόν ψάχνετε δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε για τους φίλους σας  που γιορτάζουν ή για τους συναδέλφους σας στο γραφείο υπάρχουν πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Αν δεν προλαβαίνετε να ψάξετε ή απλά δεν ξέρετε που να ψάξετε στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε πρωτότυπα δώρα για όλους μέχρι 20 ευρώ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα δώρα που θέλετε και η πλατφόρμα, χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις, θα φροντίσει να φτάσουν στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Κάντε, λοιπόν, όλες τις αγορές σας από το SHOPFLIX.gr  με έως 60 άτοκες δόσεις και μπορείτε να τις παραλάβετε με μία αποστολή επιλέγοντας την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Το να βρεις το σωστό δώρο ίσως να αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, εμείς φτιάξαμε μια λίστα με ιδέες για δώρα που μπορείτε να βρείτε για τα αγαπημένα σας άτομα.

Για τη φίλη μας, τη μαμά ή τη γιαγιά μας

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει το μακιγιάζ; Σε όποια ηλικία και αν είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο ένα σετ μακιγιάζ είναι πάντα χρήσιμο. Προτιμήστε μια παλέτα σκιών σε γήινους τόνους που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

Μπορείτε εναλλακτικά να αγοράσετε ένα σετ αφρόλουτρου ή ένα σετ περιποίησης σώματος.

Αν πάλι επιλέξετε να μην πάρετε προσωπικό δώρο, μπορείτε να αγοράσετε μια κούπα για να απολαμβάνει τον πρωινό της καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο ή ακόμα και ένα χριστουγεννιάτικο γούρι.

Ενα πορτοφόλι, η διακοσμητικά για το σπίτι όπως κηροπήγια και κεριά ή ημερολόγια είναι πάντα μια καλή επιλογή δώρου.

Για τον άνδρα

Αν ο φίλος σας, άνδρας σας ή συνάδελφός σας είναι τρελαμένος με την τεχνολογία τότε θα βρείτε μια ποικιλία σε gadget για να του κάνετε δώρο.

Ξεκινώντας από ένα ζευγάρι bluetooth για το κινητό του τηλέφωνο, ή ένα gaming headset αν του αρέσουν να περνά ατέλειωτες ώρες παίζοντας με το λάπτοπ τα αγαπημένα του παιχνίδια, έως ένα activity tracker αν είναι φαν της γυμναστικής και των σπορ, είναι σίγουρα μερικά από τα δώρα που θα λατρέψει.

Ενα powerbank για να μην ξεμένει ποτέ από μπαταρία το smartphone του, ή ένα σακίδιο πλάτης θα του ιδιαίτερα χρήσιμα, ενώ μια καλή επιλογή δώρου είναι επίσης και ένα μπρελόκ για τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Για το παιδί

Παιδί = παιχνίδι. Και ναι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα παιχνίδι για το παιδί, ειδικά τώρα την περίοδο των εορτών.

Θα βρείτε αμέτρητα επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια με κάρτες για όλες τις ηλικίες.

Πάντα διαχρονικό δώρο παραμένει φυσικά το βιβλίο. Ειδικά τώρα που τα παιδιά δεν θα έχουν σχολείο θα έχουν περισσότερο χρόνο για να διαβάσουν ένα βιβλίο να διευρύνουν τη σκέψη τους, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024