Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μπορεί κανείς να βγάλει 40.000 δολάρια από τον καναπέ του;

Πώς μπορεί κανείς να βγάλει 40.000 δολάρια από τον καναπέ του;

Η ονειρεμένη δουλειά

Μια «ονειρεμένη» δουλειά σε μεγάλη υπηρεσία streaming, όπου θα αξιολογεί περιεχόμενο για την πλατφόρμα, βρήκε μια τυχερή Αυστραλή.

Η Άλεξ Μπέιν ανακηρύχθηκε «Buff» του Prime Video μετά από εθνική αναζήτηση για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

Η 36χρονη από το Κουίνσλαντ θα λάβει 40.000 δολάρια για τρεις μήνες παρακολούθησης περιεχομένου και ανταλλαγής απόψεων, ενασχόληση καθόλου άγνωστη στην φανατική τηλεθεάτρια.

Άλλωστε μέσω των λογαριασμών της στα social media – TikTok, Instagram, YouTube- κριτικάρει και, κυρίως, τρολάρει πολύ συχνά σκηνές από σειρές και ταινίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AB (@bainsworld)

Όταν είδε την αγγελία για τη θέση, ένας φίλος την ενθάρρυνε να υποβάλει αίτηση και πέρασε αμέτρητες ώρες να επεξεργάζεται τα βίντεο που υπέβαλε, πριν τελικά συμπεριληφθεί στη shortlist των υποψηφίων.

«Ήταν σαν να έβλεπα μια λίστα με το ποια θα ήταν η ιδανική δουλειά για μένα. Είμαι 36 ετών και θέλω να κάνω κάτι για το οποίο έχω πάθος, οπότε αποφάσισα να το προσπαθήσω. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από την Amazon που μου έλεγε ότι είχα μπει στη shortlist και θυμάμαι να φωνάζω: «Ω, Θεέ μου!»», δήλωσε στο NCA NewsWire.

Όπως λέει, ο χρόνος που μεσολάβησε από την υποβολή της αίτησης μέχρι την ανακοίνωση ότι τα κατάφερε, πέρασε «πάρα πολύ γρήγορα».

«Υπέβαλα το βίντεο και περίπου μιάμιση εβδομάδα αργότερα, με επέλεξαν. Προσπάθησα να μην τρέφω μεγάλες ελπίδες. Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι δεν είχα κάνει ποτέ συνέντευξη για δουλειά τόσο διασκεδαστική. Δεν χρειάστηκε καν να προσποιηθώ ότι είμαι παθιασμένη και χαρούμενη», σημειώνει.

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε ότι ήταν εκείνη που επιλέχθηκε για να καλύψει την θέση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AB (@bainsworld)

Και ο ρόλος της «Buff» συνοδεύεται με μερικά απίστευτα προνόμια, όπως αποκλειστική πρόσβαση στο περιεχόμενο του Prime Video, πρόσβαση σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί και τηλεργασία από τον καναπέ της- όλα αυτά, ενώ παράλληλα θα γίνει «μόνιμη» στις κοινωνικές πλατφόρμες του Prime.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AB (@bainsworld)

Ο Όσερ Γκάνσμπεργκ, που ήταν στην αρμόδια επιτροπή επιλογής, είπε ότι «έμειναν άφωνοι» από τον όγκο των υποψηφίων για τον ρόλο.

«Η Άλεξ τράβηξε αμέσως την προσοχή μας. Είναι δημιουργική και με αυτοπεποίθηση, απίστευτα χαρισματική και πάνω απ’ όλα, έχει εμμονή με την ψυχαγωγία. Παίζει να είναι το πιο έμπειρο άτομο επί του θέματος σε όλη την Αυστραλία. Οι μιμήσεις που κάνεις ήταν απλά μπόνους. Καταλάβαμε αμέσως ότι είχαμε βρει την κατάλληλη», εξήγησε.

Από την πλευρά της, η Άλεξ Μπέιν δήλωσε κατενθουσιασμένη που επελέγη για την πολυπόθητη θέση, όπου όχι μόνο θα μοιράζεται τις απόψεις της για το αγαπημένο της θέμα αλλά θα πληρώνεται κιόλας.

«Είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που μου συνέβη ποτέ!», λέει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024