Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maestro: Αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο  - «O Χριστόφορος μας έχει πει...»

Maestro: Αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο – «O Χριστόφορος μας έχει πει…»

Τι είπε για την μεγάλη επιτυχία της σειράς

Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας και επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηMaestro, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία και προβάλλεται κάθε Πέμπτη από το MEGA.

Ο ίδιος υποδύεται ένα προβληματισμένο αγόρι, που δεν είναι ικανοποιημένο με τη ζωή του και προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του με ένα άλλο αγόρι, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αφεθεί.

Ο Ορέστης Χαλκιάς, ο οποίος εντυπωσιάζει με την ερμηνεία σε κάθε επεισόδιο, βρέθηκε στην εκπομπή Night Out του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Χαλκιά για το Maestro

«Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή», είπε αρχικά για την εμφάνισή του στην παγκόσμια πλατφόρμα.

«Είμαστε η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix, τι να κάνουμε; Εδώ θέλει και χειροκρότημα κανονικά» συμπλήρωσε με χαμόγελο και κατέληξε: «Μας έχει πει κάποια πράγματα ο Χριστόφορος για τον δεύτερο κύκλο αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί σχετίζονται με την πρώτη σεζόν. Δεν το ξέρω όμως αν θα γίνουμε ζευγάρι με τον Σπύρο, αλήθεια το λέω και αυτό είναι και το μαγικό».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024