Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μπένος: «Μετά το gay φιλί στο Maestro τα σχόλια ήταν λίγο ανησυχητικά»

Γιώργος Μπένος: «Μετά το gay φιλί στο Maestro τα σχόλια ήταν λίγο ανησυχητικά»

«Για λίγο δεν το έκανα, αλλά...»

Με αφορμή τη συνεργασία που έχουν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Maestro βρέθηκε ο Γιώργος Μπένος για να συναντήσει τον Ορέστη Χαλκιά που ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out του Μεγάλου Καναλιού.

Μέσα σε όλα, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για το περιβόητο πρώτο φιλί που αντάλλαξαν τηλεοπτικά οι ρόλοι τους, Σπύορς και Αντώνης.

Θυμηθείτε την εν λόγω σκηνή

Ειδικότερα, ο Γιώργος Μπένος εξομολογήθηκε πως «από το δικό μου περιβάλλον ήταν θετικές οι αντιδράσεις για αυτή τη σκηνή. Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς αυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω».

«Πολλά, πολλά. Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς, αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει…».

«Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! ‘Για λίγο δεν το έκανα αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία σε άλλη σκηνή’ μου έγραψε» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Ορέστης Χαλκιάς στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Μεγάλο Κανάλι.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024