Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη ελληνική ταινία animation «Καραγκιόζης The Movie» βγήκε στις αίθουσες

Η πρώτη ελληνική ταινία animation «Καραγκιόζης The Movie» βγήκε στις αίθουσες

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στον ιστορικό κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, στην οδό Πανεπιστημίου.

Μια ταινία που τα έχει όλα. Έξυπνους διαλόγους, ντοπιολαλιές, ξεκαρδιστικές ατάκες, ζωντανούς χαρακτήρες, ελληνική μουσική με χορούς και μια θέση για τον καθέναν μας που αγαπά το καραγκιοζοσύμπαν. Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Άκης Καρράς, Χρήστος Λειβαδίτης και Αικατερίνη Παπαγεωργίου, το σενάριο ο Άθως Δανέλλης και οι φωνές των Άθου Δανέλλη και Έλενα Μαραγκού.

Διαβάστε επίσης: «Ζαν Ντελμάν»: Μια ταινία για μια γυναίκα, που βγήκε η Νο1 όλων των εποχών

Από νωρίς πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, όλοι φίλοι του Θεάτρου Σκιών και του πλέον αρχετυπικού του ήρωά του, του Καραγκιόζη, αλλά και φίλοι των ελληνικών παραγωγών και του animation άρχισαν να προσέρχονται στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ για να απολαύσουν την ιστορία του Καραγκιόζη Γραμματικού, μια παραγωγή της White-Fox (εκτέλεση παραγωγής: Αναστασία Μάνου) σε συμπαραγωγή Cosmote TV και Anama Ltd. Μια ταινία που προκάλεσε γέλιο, συγκίνηση και φυσικά διασκέδαση στους θεατές.

Ποιοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα το καλωσόρισμα έκανε ο Χάρης Ρώμας «Θεωρώ σπουδαίο ότι το πρώτο 3d ελληνικό animation είναι Καραγκιόζης κι αυτό γιατί ο Καραγκιόζης είναι ένας ήρωας και γνήσιος εκφραστής της λαϊκής μας παράδοσης. Όλοι πρέπει να το καλοδεχτούμε και να πάμε να το δούμε στις αίθουσες των κινηματογράφων και δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί η ιστορική αίθουσα ΙΝΤΕΑΛ ώστε να περάσει το μήνυμα πως πρέπει να στηρίζουμε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες όπου έχει περάσει όλη η ιστορία του κινηματογράφου.»

Ανάμεσα στους 700 θεατές και οι Σωτήρης Σπαθάρης, Γιώργος Καραμίχος, Ταμίλα Κουλιέβα, Γιώργος Καραντινάκης, Κατερίνα Λάσπα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024