Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κέιν είναι η ελπίδα της Αγγλίας

Ο Κέιν είναι η ελπίδα της Αγγλίας

Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα επτά γκολ σε Μουντιάλ, πετυχαίνοντάς το με επτά τελικές προσπάθειες στον στόχο, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Αν από την Εθνική Αγγλίας βγάλεις τον Σάκα, πιθανότατα θα βρεθεί κάποιος που θα τον αντικαταστήσει. Αν βγάλεις τον Φόντεν, το ίδιο. Τον Ράσφορντ, το ίδιο. Βάλτε όποιον θέλετε. Τον Γκρίλις, τον Μάουντ, το… next big thing, που είναι ο Μπέλιγχαμ. Ολες τις απώλειες αυτών ο Σάουθγκεϊτ θα έβρισκε τρόπο να τις… καμουφλάρει. Υπάρχει σε αυτή την Εθνική Αγγλίας ένας ποδοσφαιριστής που είναι αναντικατάστατος. Και ας σημείωσε το πρώτο του γκολ στο τέταρτο παιχνίδι του. Είναι ο Χάρι Κέιν. Και είναι εκείνος στον οποίο οι Αγγλοι στηρίζουν κάθε τους ελπίδα για κάτι καλό στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σ’ αυτόν φαίνεται να στηρίζεται όλη η ομάδα.

Ο πλέον επιδραστικός ποδοσφαιριστής σε δημιουργία και εκτέλεση. Προχθές δημοσιεύτηκε ένα απίστευτο στατιστικό, που σπανίζει για οποιονδήποτε. Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα επτά γκολ σε Μουντιάλ, πετυχαίνοντάς το με επτά τελικές προσπάθειες στον στόχο, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Επτά σουτ πήγαν στην εστία, επτά σουτ κατέληξαν στα δίχτυα, καθώς κανένας τερματοφύλακας δεν κατάφερε να τον σταματήσει. Δεν είναι ένα κλασικό εννιάρι, δεν είναι δηλαδή… Ζιρού, αλλά συμπεριφέρεται σαν τέτοιο.

Δεν είναι δεκάρι, αλλά πολλές φορές συμπεριφέρεται σαν τέτοιο. Εκείνον ψάχνουν οι συμπαίκτες του για περισσότερη δημιουργία, εκείνον και για αποτελεσματικότερη εκτέλεση. Το ρόστερ των Αγγλων μπορεί να έχει αρκετούς σταρ, ο Κέιν είναι ένας απ’ αυτούς, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένας «χαμάλης» πολυτελείας. Είναι εκεί για να κάνει όλες τις δουλειές. Οπως τις κάνει και στην Τότεναμ. Και συνήθως τις κάνει καλά. Η Αγγλία έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο προημιτελικό, ίσως τον δυσκολότερο. Αυτόν με αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία. Για να τα καταφέρει, πρέπει να έχει τον Χάρι Κέιν σε καλή βραδιά. Αν τον έχει, αυξάνει τις ελπίδες της. Αν δεν τον έχει θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν. Και θα χρειαστεί μπόλικη τύχη.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024