Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Πετρουλάκης: «Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω»

Σπύρος Πετρουλάκης: «Έφτασα ένα στάδιο πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω»

Συνταρακτική εξομολόγηση από τον Σπύρο Πετρουλάκη

Την καρδιά του «άνοιξε» ο Σπύρος Πετρουλάκης. Ο συγγραφέας του «Σασμού» ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης (6/12) στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη μετεγκατάστασή του από την Αθήνα στην Κρήτη και τις επαγγελματικές του προσπάθειες σε Ρέθυμνο και Χανιά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αναγκάστηκε να αφήσει τον τόπο που ζούσε 20 χρόνια και να επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

«Η Κρήτη ήταν και είναι για μένα ένας μαγνήτης, ο οποίος με τράβαγε από τότε που ήμουν μικρός. Ήταν πάντα ένας πόλος έλξης. Το σκέφτηκα και επιχειρηματικά γιατί ήθελα να ανοίξω ένα γυμναστήριο και δεν είχε ανταγωνισμό. Στην αρχή ήταν λίγο ψυχρό το κλίμα στο Ρέθυμνο. Σε κάποια μέρη πας ξένος και παραμένεις ξένος. Στάθηκα όμως τυχερός. Εκεί παντρεύτηκα, έμεινα μέχρι το 2006 και μετά πήγα στα Χανιά. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Κρήτη, η κόρη μου έγινε 17 και ο γιος μου είναι 15», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη για λίγο καιρό για να παίξω μουσική. Στην Αθήνα οι σκηνές ήταν πιο πολλές. Ήμουν αρκετά μεγάλος, γύρω στα 40. Υπήρξαν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες με την κρίση, μια οικονομική καταστροφή στις δουλειές. Μου άφησε χρέη. Ήταν πολύ μεγάλη η επιχείρηση. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και ξεκίνησα τη μουσική. Έπρεπε κάπως να ζήσω».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Μόλις ήρθα στην Αθήνα βρήκα δουλειά ως μουσικός. Ζούσα στο πατρικό μου που ήταν εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια, σε ένα στρώμα στο πάτωμα, χωρίς ρεύμα. Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω…».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024