Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Λύγισε» on air με τους γονείς που δώρισαν τα όργανα του 5χρονου γιου τους

Ελένη Μενεγάκη: «Λύγισε» on air με τους γονείς που δώρισαν τα όργανα του 5χρονου γιου τους

Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στη σημερινή (6/12) εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό την Ελένη Καγιάβα και τον Γιώργο Μάσσια, που μίλησαν για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους, Δημήτρη, τον οποίον έχασαν πριν 14 χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγοντας την συγκλονιστική ιστορία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «κατέρρευσε».  «Περνάει πολύ ρε παιδιά αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι, περνάει;», ρώτησε τους δύο γονείς με τρεμάμενη φωνή…

Τότε, εκείνοι αποκρίθηκαν: «Ο πόνος δεν περνάει ποτέ. Απλά βρίσκεται δίπλα σου. Εμείς έπρεπε να τον βάλουμε δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά».

Ερωτώμενοι για την μεγαλόψυχη απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους απάντησαν: «Δεν ήταν ακαριαία η απόφαση, είχαμε δυόμιση μέρες στη διάθεσή μας για να αποφασίσουμε. Σύμφωνα με τις ιατρικές ενημερώσεις που είχαμε μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι δυστυχώς θα βρισκόμασταν στη δύσκολη θέση να χάσουμε το παιδί».

Όπως ανέφεραν η απόφασή τους για τη δωρεά ήταν ταυτόχρονη και δεν πρόλαβαν να τη συζητήσουν με κανέναν άλλον.

«Το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι  να είναι λίγο ρεαλιστής  και να συγκρατήσει τη λογική και τη ψυχραιμία του για να μπορέσει να πάρει μία τέτοια απόφαση. Πρέπει να το κάνει γνωρίζοντας από πριν πως με την κίνησή του αυτή κάποιοι συνάνθρωποι, κάποιες οικογένειες θα αποκτήσουν ξανά ελπίδα για τη ζωή», σημείωσε ο κ. Μάσσιας.

Επίσης, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι έτυχε να γνωρίσει έναν από τους τρεις λήπτες μέσω του facebook. «Δεν μπορώ να το περιγράψω, ήταν πολύ δυνατά τα συναισθήματα όταν είδα τον άνθρωπο αυτόν. Προφύλαξα την Ελένη, έκανα το πρώτο ραντεβού μόνος μου, γιατί όπως ξέρουμε, μία μητέρα είναι μια μητέρα και ήταν συγκλονιστικό αυτό το πρώτο ραντεβού», περιέγραψαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024