Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Κοκκίδου: «Τα τελευταία δέκα χρόνια έχω ελάχιστη προσωπική ζωή»

Ελένη Κοκκίδου: «Τα τελευταία δέκα χρόνια έχω ελάχιστη προσωπική ζωή»

H δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και έκανε αποκαλύψεις

Η εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και συνάντησε την Ελένη Κοκκίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εύθυμες κυράδες».

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση, τον έρωτα αλλά και το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας.

Όπως έκανε γνωστό αρχικά οι γονείς της αντέδρασαν στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός. «Στη δική μου τη γενιά δεν ήταν το ευκολότερο πράγμα να πεις στους γονείς σου ότι θα γίνεις τραγουδιστής ή ηθοποιός. Οπότε αρχικά έκανα άλλες σπουδές. Σιγά σιγά αποδέχτηκαν την απόφασή μου και τελικά τους άρεσε».

«Απέκτησα πολλούς φίλους παντού»

Την ίδια στιγμή, τόνισε ότι ο δρόμος της υποκριτικής είναι δύσκολος αν σε αφορά το θέατρο ως τέχνη και όχι απλά για το κομμάτι της διασημότητας.

Η αναγνωρισιμότητα τώρα που της έφερε η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι κάτι που τη χαροποιεί, όπως δήλωσε. «Απέκτησα πολλούς φίλους παντού» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι δεν γνωρίζει ακόμη αν θα συνεχιστεί η σειρά για 11η χρονιά.

Η ίδια επίσης εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχει ελάχιστη προσωπική ζωή εξαιτίας της δουλειάς της. «Όταν δεν έχω χρόνο παραμελώ τον εαυτό μου. Έχω περάσει και σκοτεινές περιόδους. Δεν είμαι μόνο χαρούμενος άνθρωπος είμαι και μελαγχολικός άνθρωπος. Είναι κάτι που δεν βγαίνει προς τα έξω. Το εκφράζω στις ιδιωτικές μου στιγμές με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους».

Τέλος, μίλησε και για τον έρωτα. «Δεν έχω απομυθοποιήσει τον έρωτα. Μπορώ να ερωτευτώ με την ίδια θέρμη που ερωτευόμουν στα 20» δήλωσε.

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024