Δέσποινα Βανδή: «Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα»
Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και την όμορφη περίοδο που διανύει στη ζωή της.
Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο έκανε η Δέσποινα Βανδή.
Από το πλατό του Just the Two of Us όπου και φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για την χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και την όμορφη περίοδο που διανύει στη ζωή της.
«Έχουμε πάρα πολλή χημεία με τον Χρήστο Μάστορα και είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μας συνεργασία…ξέραμε πως η σύμπραξή μας θα φέρει πάρα πολύ κόσμο» δήλωσε η τραγουδίστρια.
- Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς η τραγουδίστρια;
Ερωτώμενη για την πρεμιέρα του «Γεια the musical» στην οποία παρευρέθη είπε πως είχε μία συναισθηματική φόρτιση. «Για εμένα και τον Φοίβο το “Γεια” ήταν ο εμπορικότερος δίσκος μας και από τους εμπορικότερους των τελευταίων 50 χρόνων στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.
Χαρακτήρισε το έργο «ιδιαίτερο», όπως και τον δημιουργό του, Φοίβο, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα.
Σχετικά με την αλλαγή στην ενέργειά της και σε όλο αυτό που εκπέμπει δηλώνει πως για όλα ευθύνεται ο εσωτερικός της κόσμος, ο οποίος είναι «φωτεινός». «Είμαι χαρούμενη, νιώθω πως μεγαλώνω όμορφα, και με αγαπώ περισσότερο» κατέληξε.
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)














![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442