Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Κοκκίδου: «Ήμουν παιδί των λουλουδιών, αλλά από την άλλη πλευρά»

Ελένη Κοκκίδου: «Ήμουν παιδί των λουλουδιών, αλλά από την άλλη πλευρά»

Τι αποκάλυψε για τις παρέες που είχε όταν ήταν 18 ετών

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τα νεανικά της χρόνια.

Πολλές φορές η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει βρεθεί σε εξομολογητική διάθεση. Αυτή τη φορά αποκάλυψε ότι άνηκε στα παιδιά των λουλουδιών, αλλά από την άλλη πλευρά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν παιδί των λουλουδιών από την άλλη όμως πλευρά. Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιήμένη και αντισυμβατική. Με το που άρχισα δηλαδή να μεγαλώνω, στα 18 μου, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες πολύ καλά παιδιά με τα μακριά τους μαλλιά και τις κιθάρες τους. Πηγαίναμε στα νησιά, τραγουδάγαμε από Σαββόπουλο μέχρι Rolling Stones και ότι υπήρχε αντισυμβατικό εκείνη την εποχή», είπε.

Η ηθοποιός δήλωσε πως η γενιά της είχε μία άλλη σχέση με τα ελληνικά νησιά, φροντίζοντας να γίνουν ένα με τις κοινωνίες τους και να γνωρίσουν τους κατοίκους τους.

«Εμείς ήμασταν η γενιά που ανακάλυψε τα νησιά και είχε μια σχέση με τα νησιά εμπειρίας και γνωριμίας με τους κατοίκους των νησιών. Δηλαδή πηγαίναμε εκεί και ενσωματωνόμασταν με την κοινωνία εκεί. Τότε την γνωρίζαμε την κοινωνία. Δεν υπήρχε αυτό που υπάρχει τώρα και είναι βιογραφικό και έχεις φωτογραφίες από όπου έχεις πάει», δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Ήμασταν τα παιδιά που πήγαμε εκεί στα 18 μας χρόνια και μείναμε άναυδοι με την απλότητα, την αισθητική, την καλοσύνη και την φιλοξενία των κατοίκων των άγονων τότε νησιών που ήταν οι Κυκλάδες»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024